I garderoben

GARDEROBEUDFORDRING: STATUS EFTER UGE 5

8. marts 2018

unnamed

unnamed-1

Endnu en uge med garderobeudfordring er gået, og efter en veloverstået femte uge, bevæger jeg mig nu ind i udfordringens endegyldigt sidste uge. Jeg glæder mig nemlig efterhånden lidt til ikke at have nogle restriktioner på mit tøjvalg om morgenen, og ikke skal gøre mig særlig umage med at få taget stilling til så meget tøj som muligt. Savner lidt mine usual suspects i garderoben, og det skal derfor blive godt at kunne få dem i lidt oftere rotation igen.

Når det er sagt, så er den sidste uge faktisk gået ret godt, og jeg er nu oppe på 30 normalt vendte bøjler. Det er fem bøjler mere end i sidste, og selvom det ikke lyder af meget, så er det værd at huske på, at jeg jo efterhånden har været igang temmelig længe med udfordringen, og det bliver desværre sværere og sværere at blive ved med at vende nyt uden at tvinge mig selv i tøj, som jeg må indse, at jeg ikke pt er motiveret for. 

Jeg tror sidste uges succes hænger sammen med, at de jo nu også på mit arbejde ved, at jeg er gravid, og jeg behøver derfor ikke gøre mig umage med at vælge tøj der kunne skjule maven lidt. Det har åbnet op for, at jeg har fået lidt flere ting i brug, som jeg ellers synes skar de forkerte steder, og det har virkelig været rart.

Til gengæld har der været stille på salgsfronten, og det er ikke lykkedes mig at sælge mere ud af garderoben den seneste uge, og derfor har jeg sammen med en veninde booket en stand til Onkel Dannys Loppemarked i DGI byen den 8. april, hvor der forhåbentlig kan ryge en del – fx noget af alt det tøj, som jeg når garderobeudfordringen er slut i næste uge, må erkende ikke længere har en berettigelse i min garderobe. 

Én ny ting er flyttet siden sidst; de smukke satin mules fra Bianco, som jeg også drømte om forleden. En åben lyseblå sko kunne jeg nok godt have ventet lidt med at købe, sneen udenfor taget i betragtning, men jeg tænker at skulle have dem på til et bryllup i starten af maj, og jeg ville ikke risikere at de pludselig var udsolgt i min størrelse, så med hjem kom de, og så kan jeg passende udleve min indre Barbie mens jeg spankulerer rundt i dem herhjemme istedet.  

Hvordan er det gået ude hos jer, der fortsat er med på udfordringen?

 • Reply
  Lullumut
  8. marts 2018 at 13:15

  Vær lige obs på, at dine fødder kan hæve under graviditeten. Jeg måtte købe nye sko til mit bryllup dagen inden.. Kunne slet ikke passe de oprindelige. Øv. Det lykkedes mig at finde et par i H&M til 40kr. Haha. Af alle steder. Så jeg håber, de passer dig til maj 🙂 Jeg var omkring uge 20-22, da jeg blev gift..

  • Reply
   merimeri
   8. marts 2018 at 13:31

   Ja, jeg har godt overvejet det. Lige nu er skoene heldigvis tilpas løse til, at foden godt kan hæve lidt, og jeg er nu i uge 20 uden at have mærket noget til hævede fødder, så håber lidt, at jeg måske går fri. Er du på nuværende tidspunkt tilbage i din normale skostørrelse igen?

   • Reply
    Lullumut
    10. marts 2018 at 23:30

    De fleste sker det først for omkring den sidste måned. Ved ikke hvorfor det kom til mig så tidligt. Ja, jeg er tilbage til min helt normale størrelse igen 🙂 En pige jeg læste HD med gik en halv størrelse op efter sin graviditet. Så hun måtte købe en ny skogarderobe. Æv..

    • Reply
     merimeri
     12. marts 2018 at 14:38

     Åh ja, de eksempler har jeg også hørt om – og jeg krydser fingre for det ikke bliver tilfældet her 😉 Kan det mon tænkes at have noget at gøre med hvornår på året man er højgravid? Tænkte der måske var større chance for ophobning af væske i kroppen i løbet af de varme sommermåneder.

Kommenter