Hverdagsliv

FREDAGSPOST

2. marts 2018

6fc40100474de22725ea0cd185907b3c

Billede via Pinterest

Glædelig fredag kære I! Er I klar til weekendens komme? Ovenpå en uge, der startede med sommertemperaturer og farver i Marrakech, og sluttede med en kun tre dages lang arbejdsuge, føler jeg ikke rigtig at jeg står først i køen til at trænge til weekend, men derfor kan man jo godt glæde sig lidt til de kommende dages fri alligevel.

Vi tager til Sydsjælland i eftermiddag, hvor vi skal ned og besøge mine forældre, inden vi i morgen skal fejre min lillebrors 26 års fødselsdag. Februar er ret travl på fødselsdagsfronten; min kusine har den 23., Mads den 24., min fætter den 25. og min lillebror den 26., så der er altid en del familiesammenkomster og fejringer at finde plads til, men for en sjælden gangs skyld, har vi fået kalenderen til at gå op, og i år når vi at tage del i dem alle og det er nu også rart.

Jeg tror Mads skal arbejde lidt i weekenden, men så vil jeg i stedet nyde at have lidt ekstra tid til bloggen. Og måske drive mine forældre en lille smule til vanvid med mit evige behov for at sætte ting i gang, også når jeg er hjemme på deres hjemmebane. Søndag regner jeg med, at vi smutter lidt tidligt tilbage til København. Jeg savner at have tid at nusse om lejligheden, og ovenpå de seneste ugers skabsprojekt, trænger den til en kærlig hånd i krogene.

Mon I har et spændende weekendprogram foran jer? Det er altid så hyggeligt at høre om jeres planer.

 

    Kommenter