Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. maj 2017

Ovenpå sådan en forlænget solskinsweekend, der forhåbentligt har bragt energiniveauet tilbage i top, kan man vel næsten ikke tillade sig at klage over, at hverdagen er igang igen, Den følger jo ligesom med, og i virkeligheden tror jeg slet ikke, at vi ville sætte lige så stor pris på weekenden, hvis ikke hverdagen var der til at afbalancere. Jeg har i hvert fald haft en fantastisk rar bededagsweekend, og således føler jeg mig i dag rimelig klar på at kaste mig over en ny uge. Ikke mindst fordi den byder på rare ting som et event i Emil Throups Handvärk Apartment, som jeg altså glæder mig lidt til at se live, gensyn med en masse rare mennesker fra min CBS Case Competition tid, bryllupsplanlægning med min ældste og bedste veninde og Mads og Monopolet i det Kongelige Teater.

img_1920II Se lige en buket der pryder på mit natbord. Så kan man ikke andet end at vågne op glad II

img_1929II På min bryllupskjole shopping i torsdags kom jeg forbi den smukkeste silkekimono fra Sand. Jeg har ikke kunne få den ud af hovedet siden, og jeg drømmer lidt om, at kunne bruge den som blazer i kirken. II
 img_1943II Aldrig har voret sofabord set bedre ud, som da jeg var alene hjemme i torsdags #wafflelove II

img_1963
II Eftersom jeg var alene hjemme torsdag, udskød vi istedet de hjemmebagte hveder til fredag. Der gjorde de til gengæld også godt, og jeg glæder mig allerede til næste års hvedetradition II

img_1954II Lørdag fejrede vi, at solen skinnede fra en skyfri himmel og at weekenden kun lige var startet, ved at svinge forbi vores Vesterbro-yndlingsspot Riga-boden. Verdens hyggeligste pop-up bar lige ved siden af kirken II

img_1968II Søndag startede vi dagen ud med at konstatere, at der rent faktisk gemte sig mursten bag den væg i soveværelset, som vi drømte om at banke ned til mursten. Ovenpå den konstatering blev vi jo nødt til at gå igang, og det meste af dagen igår blev derfor brugt på at banke cement ned. Men se lige hvor fint, det ser ud til at blive. Det er afgjort de ømme hænder, arme og utal af vabler værd. og jeg glæder mig så meget til det færdige resultatet og til at flytte ind i soveværelset påny II

 • Reply
  kathrine
  15. maj 2017 at 16:48

  Det er nogle skønne billeder og ja weekenden har været super dejlig med høj solskin og en masse hygge! <3

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   16. maj 2017 at 16:27

   Tak søde Kathrine – det gælder jo om at gemme på de rare stunder, og det er min mandagstilbageblik virkelig en god anledning til!
   Håber du har haft en dejlig start på ugen indtil videre <3

Kommenter