Hverdagsliv

LØRDAGSPOST

28. oktober 2017

img_1760Jeg går lidt rundt i ring om mig selv i dag. Jeg har tømmermænd efter en halloween fest på arbejdet igår, og jeg er simpelthen så dårlig til at være i det. Bliver så rastløs og træt af, at jeg ikke har overskud til at lave det helt store, og alligevel ikke er dårlig nok til at ligge i fosterstilling på sofaen med Netflix hele dagen. Så istedet går jeg hvileløst rundt uden at have lavet én fornuftig ting, siden jeg stod op. Altså udover at sukke efter de her fastelavnsboller, men med tre måneder til fastelavnsbollesæsonen sådan rigtig går igang, ved jeg ikke rigtig hvor højt den beskæftigelse scorer på fornuftighedsbarometret. Men som flere af jer også er enige med mig i, så er det aldrig for tidligt at begynde at glæde sig til fastelavnsboller.

Jeg har lige to timer tilbage at pleje min selvmedlidenhed i, inden jeg sætter kurs mod Nørrebro, hvor jeg skal til madklub hos min veninde Kristina, og jeg håber lidt i mit stille sind, at hun serverer noget syndigt, hvilket ville passe mine tømmermænd glimrende. Fastelavnsboller er nok for meget at håbe på, men mindre kan også gøre det. 

Nu hvor i dag ikke ender med at blive den mest effektive af slagsen, har jeg til gengæld store planer for min søndag. Udover morgentræning, kommer mine forældre nemlig på besøg, og vi skal have sat vores nye magasinhylder, en lampe og lidt andre småting op, og jeg glæder mig til at vise jer resultatet, som forhåbentlig bliver godt!

Håber I nyder weekenden.

    Kommenter