Hverdagsliv

KALENDERKIG #17

9. marts 2020

Nåh, den gik ikke. Det der med at håbe, at søndagen ville strække sig udover mandagen også. Hverdagen kalder. Og selvom jeg altså godt kunne have klemt lidt mere weekend ind, inden vi nåede hertil, er jeg også afklaret med, at vi skal igang igen. Jeg er nemlig gået igang med at tælle ned til vores mini-ferie, om et par uger, og jeg glæder mig så meget, at jeg er ok med at tage en ny uge med. Ellers bliver det jo aldrig ferietid.

Ugen jeg går i møde er en ret stille en af slagsen med indtil videre kun et par aftaler udover arbejde. Det skulle gerne give masser af plads til at nå omkring nogle af hængepartierne herhjemme, og måske sågar et par ture afsted i fitness, om både vilje og tid er til det, samtidig med at jeg har masser af tid sammen med Nola og Mads. Så kan jeg ikke bede om meget mere.

Her kommer ugens kalenderkig.

UGE 11

MANDAG

Når vi er igennem morgenens sysler, er det for Nola og jeg tid at suse afsted i vuggestue, inden arbejdet kalder. Det er Mads, der henter i dag, så jeg har tid at få arbejdet igennem på kontoret, og håber lidt på at kunne holde aftenen stort set computerfri, fordi jeg også kom omkring en del blogarbejde igår søndag. Jeg har en bugnende stak af aviser fra weekenden, jeg ikke har nået at få læst, som jeg godt gad bruge aftenen i selskab med. Luksus af den langsomme slags. Mads er afsted at spille padel, så det passer også fint for mig at kunne synke ned i bunken af læsning.

TIRSDAG

Er det min plan at komme tidligt afsted på arbejde og få gjort et ordentligt indhug i dagens dont, inden jeg omkring 14:30 klapper computeren sammen, og tager afsted for at hente Nola. Om aftenen skal jeg ses med en veninde. Til tirsdagsmiddag på Buongiorno, som jeg tippede jer om forleden. Glæder mig usandsynligt til god mad og godt selskab.

ONSDAG

Starter jeg dagen med en tidlig morgenmadsaftale på Absalon med en veninde. De åbner allerede klokken 7, og jeg elsker ideen om at være fuldt godt op på morgenmad og hyggesnak allerede når arbejdsdagen starter. Det er farmor og farfar der henter Nola i dag, så jeg kan arbejde igennem på kontoret, og så vil jeg lige runde en tur i fitness, inden jeg vender hjem til aftensmad og putning. Jeg er alene hjemme med Nola i aften, mens Mads er ude at spise, så ender nok aftenen med computeren i skødet og noget arbejde.

TORSDAG

Har jeg en af de korte dage på kontoret foran mig, da det igen er min tur at hente Nola. Og så er det ellers den første aften i ugen, at Mads og jeg har sammen, så vi skal lave et eller andet hyggeligt, når jeg har indhentet det sidste arbejde efter at Nola er puttet. Måske det næste afsnit af DRs nye boligprogram Vores første hus. 

FREDAG

Er det mig, der afleverer, og Mads der henter, så jeg vil arbejde igennem på kontoret, og forhåbentlig gå på weekend uden hængepartier. Og som det er nu, går vi en weekend ganske uden planer på programmet. Hvilken luksus. Aftenen vil vi nok bruge, som vi gør bedst. Med god mad og vin i glasset, efterfulgt af fredagssnolder på sofaen, når Nola er puttet.

LØRDAG

Vil vi tage på udflugt. Målet er underordnet, men vi skal med bus. Nola er nemlig helt elektrisk ved synet af busser for tiden, og fordi vi normalt er cyklende herinde i byen, eller med bil hvis vi skal udenfor byen, kommer vi ganske simpelt aldrig med busser længere. Kæmpe luksusproblem! Men nu vil vi altså tage på sekshjulet eventyr. Måske til Østerbro for at hente lørdagsgodter på At The Counter, som vi endnu har tilgode at besøge.  Og så skal resten af dagen ellers bare gå med at hygge og nusse rundt derhjemme.

SØNDAG

Er ambitionen at gentage så meget som muligt fra lørdagen. Kagekalorier, tjek. Familiehygge, tjek. Hjemmesysler, tjek. Elsker de weekender uden planer.

    Kommenter