Det har jeg på

OOTD: SØNDAGSMAGELIG I NYE JEANS

8. oktober 2017

vsco-photo-3 vsco-photo-2vsco-photo-1

II FRAKKE GANNI II BLUSE H&M II JEANS H&M II STØVLER &OTHER STORIES II CLUTCH ZARA II

Hej venner, nyder I søndagen? Jeg har lige sat mig til rette foran computeren klar til et par timer i selskab med bloggen efter at have været ude af lejligheden det meste af dagen. Jeg mødtes med min veninde Monica til en sen morgenmad på Granola, og derefter har Mads og jeg bare strollet lidt rundt på Vesterbro, nydt solen og fået taget billeder til bloggen. Havde egentlig også tænkt, at jeg skulle nå til yoga i dag, men har simpelthen så svært ved at få mig selv afsted til træning i weekenden, hvor jeg på en eller anden måde føler, at jeg fortjener at holde helt fri. Kan I andre også have det sådan? Det er lidt skørt egentlig, fordi det er jo ellers netop i weekenden, at man har tiden til at træne, uden enten at skulle tidligt op for at nå det inden arbejde, eller skulle stå helt klemt i fitness efter arbejde, fordi det også er dér alle andre er afsted. Et andet argument er selvfølgelig også, at man i weekenden måske er lidt ekstra tilbøjelig til bland selv slik, et ekstra glas rødvin og mere fed mad. Og når jeg nu har det bedst, når der er nogelunde balance i dét regnskab, så burde jeg altså her i weekenden komme i træningstøjet og afsted … men jeg har bland selv slik til overs fra i går, og de lokker altså lidt mere lige nu, haha.

Nåh men udover at have en indre diskussion igang om træning vs ikke-træning, så var det jo egentlig dagens outfit, jeg ville vise jer. Jeg har mine nye jeans fra H&M på, og de er altså perfekt bløde og rare til sådan en magelig søndag. Fandt dem i H&M på Amagertorv i fredags, hvor jeg lige var inde forbi for at lure efter arbejde. Som jeg skrev i mit indlæg med fredagsfristelser, vil jeg gerne have nogle flere løse jeans til samlingen, fordi jeg, efter jeg har købt mine girlfriend jeans, godt kan mærke, at mine skinny jeans og jeg lidt trænger til en pause fra hinanden. Jeansene, som jeg har på i dag, kostede 249kr, og med en 20% rabatkode kom de med hjem på prøve for under 200kr – og de har været på hele weekenden, så de må siges, at have bestået deres prøve. Jeg kan desværre ikke finde præcis den model online, men de her ser ud til at minde ret meget om. 

 • Reply
  Marie
  8. oktober 2017 at 17:20

  De buksene var veldig fine, så deilig med litt løse jeans! Du fortjener å bli hjemme og kose deg med bland selv slik med den beste samvittighet! Nyt resten av søndagen, fine deg <3

  • Reply
   merimeri
   8. oktober 2017 at 17:50

   Åh du er sød Marie – dejligt med moralsk opbakning 😉 Hav en fin søndag helg. Knus til dig

Kommenter