Ting jeg kan li'

TRÆNINGSGARDEROBE: PÆNT OG BILLIGT SPORTSTØJ

17. januar 2017

billigt-sportstoejII 1 SALOMON TRÆNINGSTRØJE 350KR II 2 H&M SPORTSBH HIGH SUPPORT 199KR II 3 H&M YOGA TIGHTS 199KR II 4 H&M TRÆNINGSTOP 99KR II 5 H&M GRÅ TIGHTS 199KR II 6 H&M TRÆNINGS T-SHIRT 129KR II 7 MANGO SPORTSBH MEDIUM SUPPORT 99KR II 8 MANGO FITNESS TANKTOP 99KR II 9 H&M SPORTSBH HIGH SUPPORT 199KR II 10 H&M LØBETRØJE 299KR II 11 MANGO LØBEJAKKE 169KR II 12 H&M SPORTSBH MEDIUM SUPPORT 129KR II 13 MANGO TRÆNINGSTOP 69KR II 14 MAGASIN TRÆNINGSTOP 75KR II 15 H&M LØBEBLUSE 179KR II 16 ONLY SPORTS TIGHTS 200KR II 17 NIKE PRINTEDE TIGHTS 500KR II 18 MANGO JUMPER 99KR II 19 H&M SPORTSBH LOW SUPPORT 129KR II 20 H&M TRÆNINGSTOP 80KR II

Dette indlæg har været undervejs i lidt tid, men efter talrige opfordringer fra et par meget træningsivrige kolleger må det være på tide at få det udgivet. Og forhåbentlig er mine to kolleger ikke de eneste, som vil få glæde af et indlæg med inspiration til billigt træningtøj. For mit vedkommende er det i hvert fald altid rart, når jeg kan opgradere mit træningudstyr uden at skulle betale flere tusinde kroner for det.

Med 5-6 ugentlige træninger er mit træningstøj noget af det, der er aller flittigst brugt i min garderobe. Hvilket også mærkes tydeligt på, hvor længe det holder sig pænt. Min erfaring er, at uanset om jeg køber dyre mærker som Nike, Adidas og Casall eller mere budgetvenligt fra fx H&M og Mango Sport, så bliver tøjet ret hurtigt forvasket og slidt – og når det er tilfældet, så gør det altså mindre ord at kassere et par løbetights fra H&M til 200kr end et par fra Nike til 1000. Jeg er derfor glad for at kigge efter nyt sportstøj hos nogle af mine favorit highstreet brands som H&M og Mango, som begge har mange virkelig fine ting i god kvalitet og til næsten ingen penge sammenlignet med de etablerede sportsbrands. Det er ovenstående 20 ting, som jeg har fundet frem til, ret gode eksempler på. De fleste er fundet hos netop H&M og Mango og de koster alle under 300kr, så her burde alle kunne være med. Og uanset hvor ofte du træner, så er pænt og nyt træningstøj altid god motivation for at komme afsted til træning.

    Kommenter