På ønskelisten

FØDSELSDAG OG KJOLEDRØMME

1. september 2016

realisation-diane-navy-star-dressII RÈALISATION DIANE DRESS IN NAVY STAR II 

Om sølle 11 dage har jeg fødselsdag. 28 år. Og således træder jeg også endegyldigt ind i mine sluttyvere. Jeg har egentlig aldrig været typen, der panikkede over min alder, men lige denne gang kan jeg faktisk mærke, at de der 28 år, de huer mig ikke helt så meget som tidligere. Jeg har været glad for mine midttyvere og kunne egentlig godt snuppe et par år mere som 27-årig, men da det nok ikke rigtig kommer til at lade sig gøre, så kan jeg lige så godt få det bedste ud af det. Hvilket jeg bestemt tænker, at man gør bedst iført en ny kjole. Jeg har nemlig forelsket mig hovedkuls i denne kjole med det fineste stjerneprint efter at have set den på Emily Salomon. 

Stjernehimlen har altid haft en eller magisk effekt på mig, og jeg har mange fine minder forbundet med øjeblikke under en stjernehimmel, så kunne jeg forlænge disse ved at have en kjole med sin helt egen stjernehimmel, ville min fødselsdagslykke være gjort.

 • Reply
  Lullumut
  1. september 2016 at 20:48

  Den er godt nok også pæn. Jeg elsker simpelt tøj med et lille twist.

  • Reply
   merimeri
   1. september 2016 at 21:07

   Kunne ikke være mere enig. Det helt simple tøj vil nok altid være en favorit herhjemme, men kan det forenes med items, som har lige dét der ekstra, som fx fint og diskret print, så har man altså en sikker vinder.

 • Reply
  Betina
  2. september 2016 at 12:17

  Åh, lige præcis den model er jeg også SÅ forelsket i, og den var allerede blevet klikket hjem, hvis ikke det var fordi jeg er lidt i tvivl om størrelsen.

  Normalt er det jo rimelig nemt at sende retur, men når den for det første kommer fra Hong Kong og der for det andet derfor nok kommer told på, så ville det altså være rart at ramme rigtigt i 1. forsøg 😀

  • Reply
   merimeri
   2. september 2016 at 16:43

   Jeg er også lidt betænkelig ved størrelsen. Har spurgt Emily, og hun har sin i en medium, da den er ret kort, så måske det kan hjælpe til at vælge? Hun er omtrent samme højde som os.

   • Reply
    Betina
    3. september 2016 at 17:20

    Ja, jeg har også haft spurgt hende, og tænkte lidt det samme som hun råder til. Kunne dog se at Christina (passionsforfashion) havde gjort det samme og syntes det var lige i overkanten, og derfor anbefalede at gå med sin normale str. Det skal tydeligvis ikke være nemt 😉

    • Reply
     merimeri
     5. september 2016 at 16:18

     Haha for dælen. Troede ellers lige, at vi havde luret den 😉 Jeg er nok til at gå med min vante størrelse så! Kunne der være nogle økonomisk gevinst for os, hvis vi købte sammen? Måske der kunne være noget at spare på told og forsendelse ..

Kommenter