Det har jeg på

WEEKENDPLANER, FERIESTEMNING OG NY KJOLE

11. marts 2016

asos-frill-dressII ASOS DRESS II ZARA TASSEL LOAFERS (SIMILAR HERE) II PROENZA SCHOULER PS11 TINY BAG II

Endnu en uge er fløjet afsted, og weekenden venter lige rundt om hjørnet. Og jeg har fyldt min med gode planer, som jeg glæder mig gevaldigt til. I eftermiddag skal jeg mødes med en veninde til fredagsdrinks, i morgen får vi søde venner til middag og søndag skal jeg pakke til Sri Lanka (5 dage igen, hurra), inden jeg om aftenen flyver til München, da jeg mandag skal stå for en workshop med det tyske PR bureau, som jeg samarbejder med hos momondo. 

Nedtællingen til ferie er i den grad gået igang og udsigten til ferie er blevet lidt mere virkelig den seneste uge, hvor sommerkjoler, stråhat og bikini, som jeg har bestilt hos asos, er dukket op. Pt er der 30-35 grader på Sri Lanka og melding om fuld sol, så jeg glæder mig til at pakke vintertøjet væk for en stund. Min nye stribede kjole fra asos er også kommet og den blev straks indviet igår. Var lidt spændt på pasformen og om jeg ville komme til at ligne en candy girl, haha. Heldigvis sidder den ret fin på og flæsekraven bliver ikke for overskyggende. Det kunne godt være sådan en kjole, der deler vandene lidt, fordi den er lidt barnlig i sit udtryk, så nu er jeg spænd på at høre, hvad I synes om den?

Går I ellers en rar weekend i møde? Synes det er så hyggeligt at dele weekendplaner med jer, så fortæl endelig, hvad I skal lave.

 • Reply
  Anna
  11. marts 2016 at 7:30

  Den er super flot til dig, synes jeg! Specielt med lakskoene. Og din taske sætter bare prikken over i’et i det outfit 😉

  • Reply
   merimeri
   13. marts 2016 at 13:51

   Tusind tak for de dejlige komplimenter Anna, er glad for, du kan lide sættet! 🙂

 • Reply
  Camilla T
  11. marts 2016 at 8:16

  Den er super fin – altså kjolen 🙂 Man må jo bare udnytte, at den er lidt girly og så have nogle mere rå items på til, så der er lidt kontraster.
  I aften skal jeg hjem til min kusine og hygge med hende og hendes to små drenge – hendes kæreste skal ud, så det bliver total tøsehygge 🙂 I morgen skal jeg på pubcrawl med nogle veninder, så mon ikke søndagen bliver brugt på langs? 😉

 • Reply
  Camilla T
  11. marts 2016 at 8:18

  Den er super fin – kjolen altså 😉 Du må udnytte, at den er girly og bruge nogle rå items til.
  I aften skal jeg hjem til min kusine og hygge med hende og hendes to små drenge. Hendes kæreste skal ud, så det bliver total tøsehygge 🙂 I morgen skal jeg på pubcrawl med nogle veninder, så mon ikke søndagen bliver brugt på langs? 😉

  • Reply
   merimeri
   13. marts 2016 at 13:49

   Ja det er også vejen frem, tænker jeg!
   Det lyder som en vildt hyggelig weekend Camilla, og skønt med plads til masser af tøsehygge – både af den mere afslappede og af den festlige slags 😉 Håber ikke, at dine tømmermænd er alt for uoverskuelige i dag.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  11. marts 2016 at 13:18

  Den kjole er bare så fin og klæder dig helt vildt godt 🙂

  • Reply
   merimeri
   13. marts 2016 at 13:47

   Årh tak søde du, det er jeg glad for, du synes!

Kommenter