Hverdagsliv

I PINK I CAN

6. oktober 2014
Vi kan desværre nok alle fortælle en historie om, hvordan kræft i et eller andet omfang har påvirket os. En forfærdelig sygdom som kalder på vores alles opmærksomhed. Heldigvis behøver al opmærksomheden ikke være af den dårlige slags. I forbindelse med at oktober måned er brystkræftmåned, så har Essie nemlig netop lanceret Breast Cancer Awareness 2014 Collection, en limited edition kollektion bestående af tre lyseryde nuancer som går under navnene pink happy, pinking about you og i pink i can. For hver solgt neglelak går en procentdel til brystcancerforskning, ligesom Essie også allerede med lanceringen af kollektionen har doneret 10.000 USD til kampen mod kræft. 
Hverken farver eller navne er jo til at stå for, og når du samtidig støtter en kamp vi alle bør være fælles i, så kan jeg altså kun på det varmeste anbefale, at slå et smut forbi jeres lokale Essie-forhandler og købe en af de fine lakke med hjem. Eller alle tre 😉
Lakkene koster 99,95 kr og kan kun købes her i oktober.
XX

To support the fight against breast cancer worldwide, Essie has launched its Breast Cancer Awareness 2014 Collection. For every nail polish solid, Essie will donate a portion of the proceeds to charitable causes that support the battle against the disease. 
 • Reply
  Katrine Guldbæk
  6. oktober 2014 at 11:50

  Det er simpelthen så smukke nogle farver og en fin måde at støtte op om brystkræft på 🙂

 • Reply
  Ida
  6. oktober 2014 at 17:35

  Jeg synes at det er så fed en måde at støtte op på. Og farverne er nogle af de smukkeste og jeg har allerede båret dem alle 🙂

 • Reply
  Stine Dahl
  6. oktober 2014 at 17:44

  Dejligt at man også støtter et godt formål. Er lidt træt af alt det på facebook hvor man bare viser sin støtte – der skal økonomisk støtte til i kampen, så jeg skal ned og købe neglelak (sikke en god undskyldning!)

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:14

  Jeg synes også det er et rigtig fint initiativ, og så gør det jo ikke spor at det er noget pænt man for til gengæld for sit bidrag til kampen mod kræft.

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:14

  Kunne ikke være mere enig!

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:17

  Lige præcis Stine. Kampen mod kræft er også en kamp der kræver økonomisk støtte, og hvis det bl.a. kan klares ved at købe neglelak med et godt formål, så synes jeg bestemt det er et negelak-køb værd!

Kommenter