Hverdagsliv

Voksen og så alligevel så langt fra

31. oktober 2012

Efter jeg fik fri fra studiet idag, tog jeg hjem for at få ryddet sådan rigtig ud i garderoben og få pakket sammen til loppemarkedet i næste weekend. Og man (læs: jeg) undres  jo lidt når det indtil videre har været mig muligt at pakke 77 (syvoghalvfjerds!!) stykker tøj og sko sammen, og jeg så alligevel brokker mig over at mangle overdele. Det kommer da i hvert fald ikke som nogen overraskelse at jeg aldrig har penge tilovers til at spare sammen til noget som helst. 
Jeg tager i øjeblikket et fag der hedder Forbrugeradfærd og min underviser idag, mente at samfundet også bærer et ansvar for at hjælpe folk ud af et højt shoppingforbrug. Fint med mig .. Hvor tilmelder man sig det der kursus i at være voksen og ansvarlig? 
Indtil videre er der i hvert fald indført hårdt shoppestop indtil der er blevet solgt lidt ud.
 • Reply
  Ida / Fashionlab
  31. oktober 2012 at 19:00

  Haha Line – Jeg vil gerne med dig på kursus 😉
  Idag har jeg været lige ved at trykke køb, først på et par Isabel Marant støvler til langt over 6000, så Isabel Marant frakke til 3000, så gardenia støvler til 1700 og til sidst frakke fra Designers Remix til 2400 – Jeg er, tilsyneladende ligesom dig, uforbederlig!
  Jeg håber snart du får solgt ud så købestop ophører og du kan købe dine Track! 😉

 • Reply
  Line S.
  1. november 2012 at 21:32

  Haha det glæder mig at jeg ikke er den eneste som ikke helt kan finde ud af at være voksen med dertilhørende økonomisk ansvar 😉
  Og tror du så ikke at Track var udsolgt, da jeg var inde for at skulle kigge efter dem idag 🙁 Er blevet skrevet op til dem, men det undrede mig lidt at de sagde prisen var 3600, for alle andre steder jeg finder dem online, koster de "kun" 3400?!

Kommenter