Hverdagsliv

Diamonds are a girls best friend

1. april 2014
Som jeg teasede lidt om forleden, så er det blevet tid til endnu en giveaway. Og denne gang en ekstra lækker en af slagsen. Sammen med Pico udlodder jeg nemlig alle de smykker som I kan se på det sidste billede. 
Selv er jeg særligt vild med perlekollektionen, og har haft min perlering og perle earcuff på, nærmest siden jeg fik dem. Heldigvis er der også perleørering og perle earcuffs blandt de smykker I kan vinde, så én af jer søde læsere kan selv få lov at prøve smykkerne af.
Alt du skal gøre for at deltage er:
– Følge bloggen på bloglovin her
– Skrive en kommentar til indlægget her med navn og mailadresse
– Vælge dit favoritsmykke fra Picos webshop og linke til det i kommentaren (så kan vi også blive inspireret lidt af hinanden)
Jeg finder en heldig vinder på søndag kl 20.

OBS. Konkurrencen er sluttet, og den heldige vinder blev Trine, som er blevet kontaktet på mail.

Kommenter