MIN STREAMING GUIDE: DE BEDSTE SERIER PÅ HBO OG NETFLIX

FREDAGSPOST

Sidste arbejdsdag inden 16 (SEKSTEN!) dages fri. At jeg til en start var kommet til at kalde dette indlæg FREDAGSFEST, beskriver vist meget godt humørbarometret herhjemme. Hold nu fast hvor har jeg glædet mig til i dag. Til at cykle afsted ind mod kontoret, vel vidende at på turen hjem igen, har jeg juleferie. Julehumøret er således i top, hjulpet godt på vej af min aften igår der gik med at pakkejulegaver ind, og skamlytte til Burhan Gs julealbum. Hyggen med at pakke julegaver ind, er noget af det bedste jeg ved, og det føles altid som om det nu er sådan for alvor jul, når jeg når dertil. 

Nåh men inden det sådan er ægte juleferie, er det jo først og fremmest weekend, og i eftermiddag, når vi kan kalde den, har vi snakket lidt om at tage et smut forbi Tivoli, for lige at toppe julestemningen. Kunne dog godt frygte, at der er rigtig mange andre, der har fået den i dag, så vi må se, om vi orker. Ellers skal vi bare hjem og flade ud. Spise syndig pasta og drikke kold hvidvin. Og se Love Actually, når Nola er puttet. I weekenden venter et fuldt program, så fredag aften er hellig. 

I morgen skal formiddagen nemlig gå med julehygge hos et vennepar, og eftermiddagen med et julebesøg hos Mads’ mormor og at få tjek på de aller sidste forberedelser til juleferien. Søndag får vi Mads’ familie til julemorgenmad, og når Nola vågner fra sin eftermiddagslur, går turen videre til julehygge og gavebyt hos min mormor og morfar. 

Således bliver der for vores vedkommende ikke tid til de store svinkeærinder. Men måske der er mere luft i programmet hos jer? Eller skal weekenden bruges på julefrokost og panikindkøbte julegaver? 

Uanset hvad, her et par tips til din weekend.

  • I børnehøjde kan jeg tippe om, at der netop er åbnet en ny legeplads i Frederiksberg Have der er udformet som en miniatureudgave af den store have. 
  • Alliere dig med min guide til de bedste serier på Netflix og HBO, hvis nu du alligevel ligger på sofaen og plejer tømmermænd.
  • Tømmermænd eller ej, kan du også droppe morgenbordet derhjemme og istedet sætte dig til rette på Roxie på Hotel Herman K, der står klar med nyt morgenmadskoncept. Som en del af Kadeau-familien tænker jeg det er givet, at maden ikke kommer til at skuffe.
  • Unde dig selv et honninghjerte fra Hart. Så.ubarmhjertigt.godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MIN STREAMING GUIDE: DE BEDSTE SERIER PÅ HBO OG NETFLIX