HAR BLOGGEN STADIG SIN BERETTIGELSE?

HVIS JEG KUN MÅTTE KØBE EN TING DETTE EFTERÅR …

GRÅ KASHMIR JOGGERS II GRÅ KASHMIR STRIK II MØRKEBLÅ KASHMIR JOGGERS II MØRKEBLÅ KASHMIR STRIK II

Hvis jeg kun måtte købe én ting til garderoben dette efterår, så er jeg tilbøjelig til at sætte mine penge på dette kashmir hjemmesæt. Det ser jo helt åndssvagt lækkert ud, prisen er overkommelig, især taget i betragtning at det er kashmir, og så vil jeg vove at påstå, at sådan et sæt nærmest er obligatorisk her i barselsboblen. Tænker Nola vil sætte pris på at putte op ad kashmir, tror I ikke også? Barsel eller ej, så vil det være en seriøs opgradering på hyggetøjskontoen, hvis man fremover kan trække i sådan et sæt her, når man bare ikke orker rigtig tøj. 

Så er spørgsmålet bare om sættet skal erhverves i grå eller mørkeblå … 

5 comments

 • Gitte

  Kan kun sige en ting – gør det. Er selv på barsel nu her og venter vores nr. 2. Har forkælet mig selv med dette sæt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tak for mor-opbakningen 😉 Tror heller ikke jeg kan leve uden! Dejlig barselssøndag til dig. Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Sættet er mega lækkert (og såå blødt <3) Jeg købte bukserne sidste vinter, og har ikke fortrudt det, men dog, vil jeg sige, at jeg synes der hurtigt kommer ret tydelige knæ i dem. Og fordi det er kashmir, er det jo ikke nogle man vasker i tide og utide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Åh lidt irriterende med de knæ der. Synes du ellers at de er normale i størrelsen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

   Ja, det synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HAR BLOGGEN STADIG SIN BERETTIGELSE?