STATUS FRA MIN LILLEBRORS LEJLIGHED: EN NY BILLEDVÆG

DER ER EN NY PINK DAME I BYEN

p5030074 p5030158 p5030144II GANNI FRAKKE II BAUM UND PHERDGARTEN SKJORTE (LINK HER) II TOPSHOP JEANS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY (LIGNENDE HER) II &OTHER STORIES STØVLER (LINK HER) II

Der er en ny pink dame i byen <3 Min lyserøde drøm af en skjorte blev hentet i pakkeshoppen igår aftes lige i tide til #onwednesdayswewearpink. Skjorten er derfor blevet luftet idag, selvom det altså lige krævede lidt mental overvindelse, fordi jeg nok stadig ikke føler mig helt sikker på, hvor godt farven og jeg egentlig klæder hinanden. Den er bare så pæn og gør mig i godt humør, så nu øver jeg mig lige på, at komme ud over “hvad der plejer at være” og giver istedet efter for, hvad der gør mig glad. Og så krydser jeg fingre for, at skjorten og jeg ender med at finde ud af hinandens selskab. 

Hvad tænker I, kan det gå an, eller går der lidt for meget Miss Peggy i den?

p5030104 p5030092

6 comments

 • Thilde

  Jeg bliver nød til at vide, hvor du har købt din blå PS11 taske? Har ledt i en uendelighed efter denne blå, efter at ha set dig rocke den gang på gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg tør nærmest ikke at sige det, når du nu har ledt forgæves i evigheder … men jeg var heldig at finde den på udsalg inde i Illum. Har heller ikke selv kunne finde den hverken fysisk eller online efterfølgende, så farven må have været lavet i et ret begrænset oplæg desværre 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IM

  Jeg er også rødhåret og er altid gået en stor bue udenom lyserød. Nu hvor jeg ser dig i dine fine skjorte tænker jeg, at det måske godt kunne komme med ind i prøverummet næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg stemmer for kære du. Er sikker på, du vil se drøngodt ud i lyserød! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er selv rødhåret og mega fan af lyserød/pink. Desuden er jeg også kæmpe Goya fan. Netop i det univers er jeg blevet helt overbevist om at de lyserøde/laksefarver er skabt til os gingers 😉 Synes den skjorte er så pæn til dig🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det er sådan en god pointe søde Maja. Hvis Goya kan, kan vi også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

STATUS FRA MIN LILLEBRORS LEJLIGHED: EN NY BILLEDVÆG