SØNDAGSPLANER OG FORÅRSFORNEMMELSER

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

Som jeg vist fik nævnt et par gange, så var sidste uge en af de mere hektiske af slagsen; en kombination af mange deadlines og nye projekter på arbejde samt en del aftenaftaler gjorde, at jeg endte med at løbe ret stærkt de fleste dage, og derfor var det også virkelig tiltrængt, at kunne trække stikket i weekenden og tage ned og besøge mine forældre, hvor den stod på masser af hygge, afslapning .. og mad; fra overdådigt kagebord til fødselsdag lørdag til lækker fødselsdagsbrunch og efterfølgende fødselsdagsmiddag for min lillebror igår. Men eftersom mad er en af mine største glæder, er det ikke den værste ting at fylde sin weekend op med. Og selvom jeg havde travlt i sidste uge, så var det med en masse sjove og rare ting, som billederne nedenfor minder mig om.

img_0827II Onsdag var jeg inviteret på date. Hvad vi skulle, var en overraskelse, men jeg havde blot fået at vide, hvor jeg skulle dukke op (og jeg tvang mig selv til ikke lige at stryge forbi krak, haha). Glad blev jeg derfor, da jeg stod foran Boule Bar på Nørregarde.  Det var simpelthen så sjovt og hyggeligt, og den bedste måde at starte en date på. Vi fortsatte aftenen på den italienske restaurant Mangia, hvilket også var en yderst glædelig overraskelse, og jeg ville ønske at sådan en dateaften var en fast del af alle mine onsdage II

img_0849II Min første måned på Nørrebro er netop gået, og jeg bliver mere og mere glad for området, for hver dag der går. Elsker min daglige cykeltur over Dronning Louises Bro, og særligt på en dag som i fredags, hvor Nørrebro tog sig ud fra sin aller pæneste side II 

img_0878II Er jeg den eneste, der ville ønske, at det var fastelavn hver søndag hele året rundt? II

img_0860II Jeg har talt om det før, det der med at værdsætte tiden alene og gøre lidt ekstra ud af de små tingSom fx at kunne nyde en sløv (og pæn) morgenstund lørdag, inden jeg satte kurs mod mine forældre II

fullsizerenderII Følelsen det giver at have favnen fuld af blomster. Dét er forår <3 II

img_0850II Fredag aften på Llama med lækker mad, god vin og tre søde damers selskab er den bedste opskrift på en perfekt start på weekenden. Har været på Llama en enkelt gang tidligere, hvor jeg ikke var udpræget begejstret, men i fredags leverede stedet på alle parametre II

5 comments

 • Caroline

  Jeg bliver simpelthen nødt til at høre, hvor din fine kjole på første billede er fra? 🙂

  Hilsner fra en ny læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Caroline, dejligt at have dig med bag skærmen 🙂
   Kjolen er fra Mango – men desværre et par år gammel efterhånden, så den bliver nok svær at støve op. Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Sikke med en skam, men tusind tak for hurtigt svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh Boule Bar må da næsten være et ideelt sted til en date! Og skøn uge helt generelt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det var virkelig det helt perfekte sted at starte en date, så det kan anbefales! På fredag skal jeg tilbage med en gruppe veninder, og det tror jeg nu også stedet, kommer til at være perfekt til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SØNDAGSPLANER OG FORÅRSFORNEMMELSER