HVERDAGSOUTFIT, TORSDAGSPLANER OG JANUARLÆSNING

25% RABAT PÅ ELLOS FAVORITTER

ellos-rabatkode1 GULVTÆPPE (LINK HER) II 2 LOFTSLAMPE (LINK HER) II 3 MARMOR SOFABORD (LINK HER) II 4 MESSING BARBORD (LINK HER) II 5 PLAKAT (LINK HER) II 6 SKAMMEL (LINK HER) II 7 MESSING BORDLAMPE (LINK HER)

YES! Faldt netop over en rabatkode, der giver 25% rabat hos Ellos. Og som den evige dealhunter jeg nu engang er, var jeg selvfølgelig nødt til at tjekke deres nyheder ud. Der er så mange fine ting imellem, så det var svært ikke at blive fristet. Især marmorsofabordet er virkelig fint, og fristelsen blev ikke mindre, da Katrine fra WEAREMAD lagde dette billede op af det på instagram tidligere idag. Bordet koster 999kr og med 25% kommer det ned på 750kr, hvilket jeg synes er en virkelig god pris. Især når man rent faktisk mangler et sofabord. 

Koden der giver 25% rabat er 355401 og den gælder til og med den 8. januar, så der er god grund til lidt weekendshopping. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGSOUTFIT, TORSDAGSPLANER OG JANUARLÆSNING