DET LYKKELIGE LIV - HVORNÅR ER NOK, NOK?

FØDSELSDAG OG KJOLEDRØMME

realisation-diane-navy-star-dressII RÈALISATION DIANE DRESS IN NAVY STAR II 

Om sølle 11 dage har jeg fødselsdag. 28 år. Og således træder jeg også endegyldigt ind i mine sluttyvere. Jeg har egentlig aldrig været typen, der panikkede over min alder, men lige denne gang kan jeg faktisk mærke, at de der 28 år, de huer mig ikke helt så meget som tidligere. Jeg har været glad for mine midttyvere og kunne egentlig godt snuppe et par år mere som 27-årig, men da det nok ikke rigtig kommer til at lade sig gøre, så kan jeg lige så godt få det bedste ud af det. Hvilket jeg bestemt tænker, at man gør bedst iført en ny kjole. Jeg har nemlig forelsket mig hovedkuls i denne kjole med det fineste stjerneprint efter at have set den på Emily Salomon. 

Stjernehimlen har altid haft en eller magisk effekt på mig, og jeg har mange fine minder forbundet med øjeblikke under en stjernehimmel, så kunne jeg forlænge disse ved at have en kjole med sin helt egen stjernehimmel, ville min fødselsdagslykke være gjort.

6 comments

 • Betina

  Åh, lige præcis den model er jeg også SÅ forelsket i, og den var allerede blevet klikket hjem, hvis ikke det var fordi jeg er lidt i tvivl om størrelsen.

  Normalt er det jo rimelig nemt at sende retur, men når den for det første kommer fra Hong Kong og der for det andet derfor nok kommer told på, så ville det altså være rart at ramme rigtigt i 1. forsøg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg er også lidt betænkelig ved størrelsen. Har spurgt Emily, og hun har sin i en medium, da den er ret kort, så måske det kan hjælpe til at vælge? Hun er omtrent samme højde som os.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Ja, jeg har også haft spurgt hende, og tænkte lidt det samme som hun råder til. Kunne dog se at Christina (passionsforfashion) havde gjort det samme og syntes det var lige i overkanten, og derfor anbefalede at gå med sin normale str. Det skal tydeligvis ikke være nemt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Haha for dælen. Troede ellers lige, at vi havde luret den 😉 Jeg er nok til at gå med min vante størrelse så! Kunne der være nogle økonomisk gevinst for os, hvis vi købte sammen? Måske der kunne være noget at spare på told og forsendelse ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok også pæn. Jeg elsker simpelt tøj med et lille twist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Kunne ikke være mere enig. Det helt simple tøj vil nok altid være en favorit herhjemme, men kan det forenes med items, som har lige dét der ekstra, som fx fint og diskret print, så har man altså en sikker vinder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DET LYKKELIGE LIV - HVORNÅR ER NOK, NOK?