STRIPES ARE A GIRLS BEST FRIEND

WHAT I WEAR // BLACK AND WHITE WEEKEND

090515// CUSTOMMADE LEATHERJACKET // KJÆR KØBENHAVN TEE // WHYRED PANTS //
// ISABEL MARANT WEDGES // FINDERSKEEPERS TOTE // RAYBAN SUNGLASSES //

Med en hel weekend sat af til læsning og specialeskrivning, så føler jeg faktisk, at jeg burde have en weekend tilgode. Suk, hvor er det kedeligt at sidde med næsen begravet i bøgerne en hel weekend. Håber I har lavet noget lidt mere ophidsende, så jeg måske kan leve lidt gennem jeres weekendliv? 😉

Lørdag eftermiddag da jeg trængte til en overspringshandling, fik jeg lokket min kæreste med ind at se Lang historie kort i Dagmar. Havde lige hurtigt set traileren inden og tjekket at anmeldelserne ikke lød helt håbløse, men ellers havde vi faktisk ikke de store forventninger til den. Men den viste sig at være virkelig sjov og velspillet. Jeg både grinte og græd flere gange undervejs, og var desuden ret vild med den måde, handlingen var klippet sammen på for netop at underbygge den lange historie kort fortalt. Det fungerede ret godt og sågar min kæreste, som ellers ikke er den store fan af danske film, var godt underholdt. Så hvis forårsvejret stadig lader vente på sig, så kan jeg anbefale jer at smutte i biografen og se denne!

6 comments

 • Er vild med din fine læderjakke! Og lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tusind tak Julie, det er også en (æld)gammel favorit, som jeg hvert forår er glad for at kunne genfinde i garderoben.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder som en film jeg godt kunne bruge at se. Et godt grin så tårerne triller er altid godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Lige mine ord. Er også fan af film der kan få hele følelsespaletten i spil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint outfit 🙂
  Jeg er helt vild med din jakke!

  Måske man skulle ind og se Lang historie Kort – det lyder som om du har haft en fest 😉

  http://camillajulie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Haha en fest biografen beskriver egentlig nok meget godt det scenarie der udspillede sig i mit sæde. Elsker når film kan få mig igennem hele følelsespaletten 😉
   Tak for dit kompliment til outfittet. Jakken er en ældgammel sag, som jeg heldigvis aldrig bliver træt af. Selvom den nu nok ville have godt af en gang læderfedt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

STRIPES ARE A GIRLS BEST FRIEND