OM AT VILLE DET HELE, MEN IKKE AT KUNNE

CHECKERED SHIRT AND A HUMBLE THANK YOU

Monki shirt / H&M; jeans / Acne boots

Jeg havde på ingen måde turde håbe på så gode kommentarer til mit indlæg igår. Tusind tak virker så fattigt, men ikke desto mindre, skal I vide at det virkelig betyder alverdens. TAK. Jeg ved godt, at jeg bestemt ikke er ene om at sidde med de tanker og følelser som kom til udtryk på bloggen igår, og det gør mig trist at læse, at også så mange af jer har eller har haft problemer med at sige nej, og derfor er endt med en knugende fornemmelse i maven. Skal vi ikke love hinanden, at vi alle sammen bliver lidt bedre til at stoppe op, og huske at tænke over, om de ting vi gør er vigtige og gør os glade. Hvis ikke, så er de ikke værd at få ondt i maven over. 
Min uge er af samme årsag også løbet af stablen i et noget andet tempo end de seneste mange uger. Det hænger selvfølgelig også sammen med at jeg søndag vågnede op til feber og ondt i halsen, som tvang mig til at blive hjemme under dynen det meste af ugen. Er det i øvrigt ikke fascinerende hvordan kroppen på et tidspunkt selv siger fra over for stres og bekymringer, og tvinger en til at slappe af? Sådan en indbygget alarm er altså ikke helt dum, selvom det selvfølgelig er kedeligt og oftest ubelejligt at ligge syg.
Nu ender det med at blive et af de teksttunge indlæg igen, men vi har jo helt glemt at snakke om tøjet. Det går ikke. Lidt tøjsnak skal vi jo have, nu jeg trods alt proklamerer mig selv som modeblogger 😉
Skjorten er en ny sag fra Monki, og den er intet mindre end perfekt. Sådan lidt flonnel-agtig i kvaliteten, let oversized i snittet og til 180 kr. 3-i-1, nærmest et kinderæg. I fredags kombinerede jeg den med yndlings jeans og Acne Track, som det endelig er koldt nok til at kunne bruge igen. En home-safe kombination, som det med garanti ikke er sidste gang er i brug. 
XX
Friday I was wearing a new favorite shirt. Its from Monki, the quality is like flonnel and the fit is perfectly oversized. Definetely won’t be the last time you’ll be seeing this one the blog.

Write a comment

 • Hvor er den skjorte bare lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har taget min i en XS. Den er tilpas oversized i størrelsen, så jeg er gået en størrelse ned i forhold til hvad jeg normalt bruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for din søde kommentar Louise, og fordi du havde lyst til at dele din egen historie. Det hjælper helt klart at høre at andre også er eller har været i samme båd. Dejligt du er kommet ud på den anden side, og har lært at sætte dig selv først.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fed skjorte! Hvilken størrelse har du den i?/Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den findes i fire forskellige farver. Du kan evt tjekke online shoppen ud – der er de alle sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit tidligere indlæg var bare så fint skrevet. Selvom det aldrig er sjovt at sige nej, så fik jeg selv helt ondt i maven af at læse det. Jeg har selv prøvet noget lignende. Det var på dagen, hvor jeg skulle printe og aflevere mit speciale sidste sommer. Den dag i dag forstår jeg ikke, hvordan det lykkedes efter at have kørt hårdt på med fuldtidsjob og speciale i min. 3 mdr. Så fra den dag er jeg begyndt at sætte mig selv først. Sige pænt nej tak, når det ikke kilder i min mave, og gå i seng når jeg er træt. Flot at du tør vælge fra. Og så what med at blive forsinket et par måneder.P.s. Skjorten er død lækker 🙂 Og støvlerne skal jeg selv have købt mig, snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skjorten er super lækker! Jeg har overvejet kraftigt, om jeg skal have en ternet skjorte på min shoppeliste. Men det skal jeg vist 😉 Ved du om den findes i andre farver? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OM AT VILLE DET HELE, MEN IKKE AT KUNNE