I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: AUGUST+SEPTEMBER SHOPPING

1. oktober 2023
II 1 BOTTEGA VENETA STØVLER II 2 ARKET BLAZER II 3 SKALL STUDIO CARDIGAN II 4 MANGO SATIN NEDERDEL II 5 SKALL STUDIO JEANS II 6 H&M BIKINI TOP II 7 H&M BIKINI TRUSSER II

Efter en lang sommerferie er garderoberegnskabet tilbage igen. Jeg ved, I er en del, der har savnet indlægget, så æren for at få det bragt tilbage er jeres, og jeg håber, at I vil tage lige så godt imod indlægget som I plejer.

Fordi det er lidt tid siden, jeg sidst har gjort garderobestatus, har jeg besluttet at gøre det over både august og september i denne omgang, og så må I have juni og juli tilgode.

Garderoberegnskabet for de seneste måneder vidner om, at jeg – uden helt at være bevidst om det – er gået ind i en sort æra, og tilføjelserne til min garderobe er en sjældent sort omgang. Det plejer ellers nærmere at være alle nuancer af beige, der går igen i min garderobe, men fornyelsen er velkommen.

I løbet af august og september er 7 nye ting flyttet ind, tre af dem har jeg fået i gave, og de sidste fire har jeg købt selv.

Tilføjelserne har været de hypede gummistøvler fra Bottega Veneta, som jeg fik af Mads i morgengave efter brylluppet. Derudover en blazer i uldblanding fra Arket, som har det perfekte oversized fit (jeg endte med at være igennem 6-7 forskellig blazere inden valget landede på denne), og en satinnederdel fra Mango.

I fødselsdagsgave har jeg fået de nye jeans fra Skall Studio, og de har vist sig som præcis de jeans, jeg har manglet. De er så gode i pasform (jeg har mine i en 27/32) og er virkelig rare at have på. Edie cardiganen også fra Skall Studio i det nye print er også flyttet ind som fødselsdagsgave, og den gør sig virkelig også godt i min garderobe!

De sidste køb har været en klassisk bikini fra H&M, som blev købt inden vores bryllupsrejse til Rhodos, og som jeg glæder mig til skal på igen til januar, når vi er blevet inviteret til Thailand af Mads’ forældre.

Beriget af de mange flotte gaver er mit garderoberegnskab for de seneste par måneder heller ikke stukket helt af, og i alt har jeg selv købt nyt for 1887 kr.

På min købsliste lige nu har jeg et par sorte støvler, som jeg har manglet i flere år efterhånden. De sidste par år kunne jeg klare mig igennem vinteren i et par gummistøvler fra Ganni, men i år skal altså være året, hvor jeg lykkes med at finde et par der både kan forene dagene på kontoret med eftermiddage på legeplads. Har stadig ikke helt fået sporet mig ind på, hvilket par det skal være, men jeg har en håndfuld boblere og jeg håber at lande parret her i oktober.

 • Reply
  Sofia
  1. oktober 2023 at 15:12

  Jeg er vild med garderoberegnskabet, så jeg er glad for, at det er tilbage!
  Og den sorte blazer ser god ud… den skal jeg lige lure på, for det er lige sådan en, jeg mangler. Håber den passer til mine lidt korte arme også 🤞🏼
  Jeg har selv kigget på støvler fra Aeyde i et par år – jeg tror faktisk, jeg er faldet over anbefalingen i kommentarfeltet til et af dine tidligere indlæg. Dem jeg har prøvet har været pæne og virket til at være i god kvalitet, så jeg tror i år skal være året.
  God søndag, Line <3

  • Reply
   Line Schjelde
   2. oktober 2023 at 13:22

   Så dejligt du er glad for det er tilbage Sofia. Det sætter jeg virkelig pris på at høre!
   Jeg har heller ikke verdens længste arme (og fx de hypede blazere fra The Frankie Shop dur slet ikke til mig med deres længde på ærmerne), men lige denne fra Arket synes jeg rammer en god balance. Og jeg er gået med den i min vante størrelse, for heller ikke at udfordre længden mere end højst nødvendigt 😉
   Uh, Aeyda havde jeg glemt alt om, men enig, der er virkelig nogle pæne bud i mellem!
   Håber du har en rar start på ugen <3

 • Reply
  Amalie
  12. december 2023 at 22:18

  Jeg er glad for dine garderoberegnskab, tak for dem. Hvordan er skall cardiganen i størrelsen? God aften!

  • Reply
   Line Schjelde
   5. januar 2024 at 13:07

   Beklager mit sene var Amalie! Jeg synes cardiganen er lidt til den store side – det synes jeg generelt Skalls Edie styles er. Jeg har de fleste af dem i min vante størrelse, men fortryder altid lidt, at jeg ikke gik en størrelse ned i dem.

Kommenter