Hverdagsliv

MINE NOVEMBER PLANER

1. november 2022

Kalenderårets sidste efterårsmåned står for døren, og for mit vedkommende er novembervejen strøet med en lang liste af herlige ting at se frem til. Fra projekter der har til formål at gøre livet lettere, stunder med fokus på kærlighed og gode planer med veninder.

I november glæder jeg mig til:

 • Forhåbentlig se et parti med en dedikeret grøn politik og viljen til at handle på den få tilpas med mandater til valget i dag, så de kommer til at få en reel indflydelse. Der er mange ting der skræmmer mig ude i verden, men klimakrisen er en af de største, og jeg har så meget brug for at se noget politisk handlekraft for at turde tro på vores verden mange år endnu.
 • Fødselsdagsmiddag med sød veninde, og en anledning til at fejre nu 34 års venskab. Dét er en gave!
 • At fortsætte den declutter challenge jeg har søsat på instagram og som i al sin enkelhed går ud på, at jeg i løbet af en uge skal fylde en kasse med ting, der ikke længere skal bo herhjemme. Det er en virkelig god anledning til at få ryddet ud i alle de mange ting, der hober sig op, som ikke længere er i brug og har en værdi for os. Det er topmotiverede hver uge at komme til bunds i en skuffe eller et skab, og samtidig føle sig lidt lettere i livet, fordi rodet gerne skulle blive mindre. De ting, jeg sorterer fra, bliver enten solgt videre, foræret væk, eller lagt i vores bytterum i gården. Jeg forsøger at undgå blot at smide ting ud, men vil gerne forlænge livscyklusen på de ting, vi blot ikke længere brugere, men som stadig kan have en værdi for andre. Kun ting der fx er i stykker og ikke længere kan bruges, bliver smidt ud.
 • Jada koncert med søde veninder. Og forhåbentlig ud at danse bagefter. Vi fik så meget blod på tanden med #morpåfloor til vores damemiddag for nogle uger siden, at vi afgjort er klar på at gentage successen snart.
 • Julefrokost med arbejdet. Sådan en har jeg ikke været til i flere år fordi først corona, så barsel. Men i år, der glæder jeg mig til at igen at give mig ud i festligt lag med gode kolleger.
 • Drømmestolen flytter ind. Den skulle gerne blive leveret om nogle uger, om alt går vel, og jeg kan efterhånden ikke vente længere efter at have haft den på bestilling siden foråret.
 • De første små, forsigtige juleforberedelser som en anledning til forhåbentlig at komme lidt på forkant med december. Nola og Mads synes julen er noget af det mest magiske, og jeg håber at vi med rigelige nisserier og decemberhygge kan give den følelse masser af plads at boltre sig på.
 • At skulle i biografen med Mads. Dét er også længe siden, og det er sådan en ting, der gerne bliver nedprioriteret til fordel for at tage ud at spise og snakke, når vi endelig får børnene passet, men der går så mange gode film lige nu, så vi har sat farmor og farfar i stævne til at passe pigerne det meste af en lørdag. Så satser vi på at nå både frokost ude i byen og film i biografmørket.
 • Mere bryllupsplanlægning. Jeg har endelig genfundet fornemmelsen af flagrende sommerfugle i maven ved udsigten til vores bryllup, og har lyst til at gå all-in på bryllupsdetaljer. Lige nu leder vi med lys og lygte efter et band, der er garant for et fyldt dansegulv. Gerne typerne der både kan spille Nik & Jay og Thomas Helmig. Hvis I kender til sådan et, så sig endelig til.

Jeg vil se, lytte og læse:

 • Fædre og Mødre i biografen. Og Carmen Curlers på DRTV derhjemme.
 • Tobias Rahims nye album. Så godt det hele og jeg hører det gerne en gang eller to om dagen.
 • Jeg har ikke haft en bog imellem hænderne i oktober, og jeg mangler en lidt mere letlæst bog at gå igang for at jeg kan tage mig sammen. Maggie Shipsteads 700 sider lange Himmelstormere kan jeg mærke, at jeg ikke kan tage tilløb til, så planen må være at sænke læseambitionerne lidt.

Jeg vil spise og drikke:

 • Budgetkassen fra Årstiderne. Efter et lille års pause fra måltidskasserne er vi mere end klar igen, efter tilpas mange uger med ideforladte madplaner og alt for hyppige indkøb. Har hørt så mange sige nu, at Budgetkassen fra Årstiderne er kæmpe mad- og budgethack, så nu får den et skud.
 • Mortens Aftens and. Indlægget her er skrevet, mens frokostsulten trænger sig på, så tænderne løber næsten allerede i vand, ved tanken om and, sovs og kartofler.
 • Flere drinks. Efter en håndfuld år som gravid, ammende, småbørnsmor kan jeg virkelig mærke, at jeg har genfundet lysten og trangen til at give lidt efter, gå mere ud og, danse og drikke drinks. Min tid er kommet igen.

Jeg vil købe:

Jeg vil gøre mig umage med:

 • Flere ture i naturen til at suge de sidste gyldne farver til mig, inden de sidste blade ender på jorden. Få ting giver mig mere indre ro, end når jeg er ude i det fri, og jeg vil så gerne gøre mig umage med at give mig selv den ro.

Hvad glæder du dig til i november?

 • Reply
  Mia Sophia
  2. november 2022 at 12:43

  Så flooooot jakken er ❤️ Har selv lige bestilt den.

 • Reply
  Isabella Jensen
  2. november 2022 at 14:48

  Hej Line,
  Jeg vil bare lige slå et slag for at have DJ istedet for band til bryllup – vi var selv lidt i tvivl fordi vi følte at alle gik med en band.
  Vi havde en kæmpe FEST på dansegulvet i 5 timer med vores og efterfølgende har flere af vores gæster spurgt efter hans info.
  Han hedder @CasperChristensenDK på Instagram.

 • Reply
  GARDEROBEREGNSKAB: OKTOBER SHOPPING – Meri Meri
  19. november 2022 at 15:00

  […] min garderobe radar i november har jeg, som jeg også nævnte i mine ønsker for den nye måned, blød strik. Især denne smukke cardigan fra People’s Republic of Cashmere har jeg set mig […]

Kommenter