Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

17. januar 2022
II Gå-fastelavnsbolle er en ting, og jeg er vild med den. Især når den indtages akkompagneret af solskin og et kært menneskes selskab II

Min mandag er endt med at tage sig noget anderledes ud end den gennemsnitlige mandag på barsel. Både Mads og jeg er corona-positive, og det samme regner vi med, at pigerne er. Nola venter svar på sin pcr, men både hende og Evi har fået symptomer, efter at Mads og jeg er testet positive i går. Således er vi alle fire isoleret i lejligheden, og prøver at få det bedste ud af den indekuller, der så småt kommer snigende her på isolationens dag 2. Gruer lidt for en hel uge hjemme under samme tag alle sammen, men tænker, at vi, når symptomerne er aftagende, må køre ud i noget natur, hvor vi kan brænde noget energi af i behørig afstand til andre.

Lige nu føles det i hvert fald ekstra rart at den forgangne uge var fuld af fine øjeblikke – og masser af tid i det fri. For nok varer det stadig lidt, før den lune sol for alvor får fat, men vi går afgjort mod lysere tider, og jeg elsker, hvordan man allerede nu ser folk slå sig ned på solskinspletter og minder os om, at lige om lidt der er det ægte forår. Og lige om lidt er vi også på den anden side af corona. I hvert fald herhjemme.

II Mine søde, bløde badenymfer. Den mindste af dem elsker at være i bad, og kan slet ikke sidde stille. Storesøster har derfor forvist hende til det lille badekar frem for det store, som Nola holder hof i selv II
II Elsker den her udsigt på min vej hen at træne. Blikstille vand og solskin over havnen II
II Generelt var sidste uge gavmild med solskinstimer, og jeg stornød at slå mig ned i en lun(ende) solskinsplet, mens Evi sov lur. Der var sågar folk der sad udendørs på cafeer, og mens det danske folk måske også er en kende ukuelig, når det kommer til anledningen til at slå sig ned i det fri selv i temperaturer nær frysepunktet, minder det mig alligevel om, at foråret snart er på vej II
II Nok det sidste billede af vores stue i så opryddet form i en god rum tid. At være hjemme i corona-isolation med begge børn kræver i hvert fald sit overskud – og evne til at lukke øjnene for konstant rod II
II Forsyninger på vej til weekend. Havde jeg vist, at jeg dagen efter ville blive smittet med corona, og således gå en uge isolation i møde, havde jeg købt et helt parti II
II Glæden ved en pynteglad 3-årig; stor opbakning når vi leger skønhedssalon herhjemme II
 • Reply
  Amalie
  19. januar 2022 at 12:19

  Jeg er simpelthen så fascineret af, at I har så lille et fjernsyn. Det der ellers betragtes som et alter i de fleste danske hjem. Jeg ville selv elske at mit fjernsyn ikke optog så meget plads derhjemme, men ville også virkelig savne det store format til serie-kiggeri i det monstrum (50″), der pryder min væg. Er i øvrigt imponeret over din evne til at være så optimistisk, uanset om det gælder manglende nattesøvn eller positive corona-svar 🙂

  • Reply
   Line Schjelde
   13. februar 2022 at 10:15

   Haha er vild med den her kommentar Amalie! Det er heller ikke med Mads’ helt gode vilje, at vi ikke har et endnu større TV (jeg synes jo 42” er en fin størrelse), men fornemmer ikke at han tænker over det længere 😆

Kommenter