Hverdagsliv Livet som mor

PARFORHOLDSPLEJE I HISTORISKE RAMMER

4. januar 2022

Indlægget indeholder reklame for AIRE Ancients Baths Copenhagen

Vi klarede det! Sådan sagde Mads og jeg til hinanden, som vi i torsdags skålede på året der gik, og året der venter, mens vi nød en frokost helt uden børn. Den første af sin slags i over 9 måneder. Og det siger nok meget godt, hvad der har fyldt det forgangne år, og hvad der ikke har. Tosomhed og kærestetid har der ikke været meget af, som vi har føjet en mere til familien. Mest af alt er året gået med at lande i at være forældre til to, og det har krævet mere og andet end vi har kunne forberede os på. Men vi er vokset med opgaven som forældre, og føler i dag, at vi har sådan rimelig solid grund under fødderne. Til gengæld har det kostet på kærestekontoen, hvor vi ikke har været særlig gode til at tanke op, som dagene er gået med kolossal træthed, konflikthåndtering og utrættelige børnebehov at stille. Og jeg ved ikke med jer, men vi er altså ikke særlig gode kærester, når vi ikke husker at prioritere tosomheden. Det bliver alt for nemt at glemme og overse hinandens behov, når hverdagen som børnefamilie ruller, og det gør vejen til irritation og frustration kort. Lunten og linen er ikke særlig lang, og vi træder vande i de samme navlepillende diskussioner fremfor at hæve os over det og komme videre.

Det vil vi gerne gøre noget ved, især nu hvor Evi snart runder 9 måneder, og efterhånden godt kan undvære sine forældre i en håndfuld timer ad gangen. Kærligheden skal tilbage i kampen, og vi skal gøre os mere umage.

Vi fik en forsmag på det foretagende i torsdags, som jeg havde sat Mads i stævne til en kærestedag, mens farmor og farfar passede Nola og Evi. Jeg havde booket os ind til en formiddag i AIRE Ancient Baths, der er åbnet i smukke historiske rammer i kælderen på en af Carlsberg gamle bygninger. Jeg var nemlig blevet inviteret til at prøve deres Escape Together Experience for Two, der giver dig to timer i spaen, inklusiv 45 minutters massage, og tænkte at det var en oplagt start på vores kærestedag.

Vi lagde ud med massagen, og det var så tiltrængt at ligge der side om side og mærke spændingerne lige så stille blive arbejdet væk. Efterfølgende havde vi en times tid til at bevæge os igennem de forskellige bade i spaen, og det dunkle lys og den beroligende stilhed, der hersker i spaen, var perfekte rammer til rent faktisk at have tid at tale sammen. Uforstyrret. Vi følte det lidt, som var vi på ferie, og alle ved, at man er bedre kærester, når man er på ferie. Så langt, så godt.

Escape together oplevelsen koster 2625kroner for to personer, og inkluderer udover massage og spa-adgang også to friske juice. En sjat penge, helt klart, men er det ikke noget med, at man ikke kan sætte pris på kærligheden? Vi synes i hvert fald, at det var en fortryllende formiddag, og nød følelsen af for en gangs skyld at være opslugt af nuet og kun med fokus på hinanden. Vi blev desuden enige om, at det er den mest gennemførte spa, vi har besøgt, og rammerne til en omgang parforholdspleje var der således ikke en finger at sætte på.

Efter formiddagen i spa cyklede vi videre til Frederiksberg-favoritten Polly for en frokost der, og altså en anledning til at sætte et fint punktum på året der er gået. 2021 har været uendeligt lykkeligt, men også virkelig hårdt. Dén kurve satser jeg på, flader lidt ud, som det utilregnelige babystadie så småt bliver lagt bag os, og familielivet forhåbentlig igen bringer lidt overskud med sig. Og det overskud skal bruges på Mads og jeg i år. Det fortjener vi. Og det føles som en investering, der er givet godt ud. Tiden givet til hinanden har det med at komme tifold igen.

 • Reply
  Janni
  4. januar 2022 at 13:15

  Super spa, der nægter adgang for gravide. Uanset hvor langt eller kort i graviditeten de er eller om de bare ønsker spa uden massage. Simpelthen så diskriminerende.

  • Reply
   Line Schjelde
   4. januar 2022 at 15:36

   Ej det vidste jeg slet ikke. Øv altså! Jeg oplever, at man i nogle lande udøver et lidt større forsigtighedsprincip, når det kommer til gravide og spa, end man gør herhjemme, så måske det er dét, der spiller ind her, eftersom AIRE er en international spa-kæde.

 • Reply
  Emma
  5. januar 2022 at 11:19

  Jeg forstår ikke, at du skriver det er to timer + 45 minutters massage først, og så længere nede at I fik massage, og derefter havde en time i spaen? 🙂

  • Reply
   Line Schjelde
   5. januar 2022 at 16:29

   Det var en skrivefejl fra min side – massagen var inkluderet i de to timer. Har omformuleret indlægget nu 🙂

Kommenter