Boligindretning

SØNDAGSSYSLER OG NYT KØKKENUDTRYK

13. oktober 2019

En ualmindeligt rar weekend lakker så småt mod enden, og jeg føler mig for en gangs skyld okay afklaret omkring mandagens komme forude. Til dels fordi der er efterårsferiestemning på jobbet i næste uge, og jeg vil derfor se mit snit til små åndehuller med rare efterårsplaner ind imellem deadlines. En morgenmadsaftale her og en arbejdsfrokost dér. Overskuddet skyldes dog også, at vi i weekenden nåede i mål med et projekt, jeg har haft i tankerne længe efterhånden. Åbne hylder i køkkenet. Og resultatet er blevet så meget bedre, end jeg overhovedet havde kunne håbe på. En lille bitte – og billig forandring – der har givet køkkenet og vores alrum et helt nyt udtryk. Mere hyggeligt og levende på en eller anden måde.

Og … så ikke flere superlativer inden I skal få lov at se resultatet. Ta da. Pænt ikke?

Selve hylderne er et par helt enkle birkekrydsfinerhylder i 20 x 60 cm fra trævarefabrikernes Udsalg. Dem her. Og de er sat op på hyldeknægte i messing fra House Doctor. De kan findes her. I alt har hylderne kostet os 324kr.

Jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig for straks at kaste mig over indretningen af dem, og nu står vores yndlingskeramik og pynter så fint fremme. 

    Kommenter