Livet som mor

BLØDE SAGER TIL VINTERBABY

12. december 2018

II LYSEGRÅ STRIK II LUFFER II KASHMIR BLUSE II KASHMIR LEGGINGS II MERINOULDS HELDRAGT II MØRKEGRÅ STRIKBUKSER II HUE II BLUSE II MERINOULDS HUE II CARDIGAN II GRÅ LEGGINGS II KASHMIR SMÆKBUKSER II KJOLE II ULD FUTTER II 

Det hænder, at jeg bliver spurgt om mine favoritmærker til baby. Og her må jeg altså lige slå et slag for ZARA, der ligesom H&M laver nogle umanerligt pæne og neutrale børnesager i god kvalitet og til rimelig penge. I de fysiske butikker kan der være lidt langt mellem de gode fund, men online er det en helt anden sag. Se fx bare det udvalg, jeg har samlet sammen til indlægget her. Jeg har lyst til at klikke det hele hjem til Nola, så hun kan forcere resten af vinteren i bløde babysager. Vi er faktisk lige på nippet til at skulle en størrelse op i tøj, og for mit vedkommende er det derfor ikke noget helt dumt tidspunkt at lade sig friste på …

 

 • Reply
  Julie Koch
  12. december 2018 at 7:13

  Jeg har også alle dage været glad for ZARA Baby. Men har kigget så længe på de lækre kashmir smækbukser, men der er ikke knapper ved benene, og det er bare SÅ upraktisk 😖

  • Reply
   merimeri
   12. december 2018 at 16:16

   Nej det er selvfølgelig ikke det mest praktiske i verden, men siden de kan knappes ned foran og ikke kun bagpå, så ser jeg dem næsten som et par lange bukser, der bare skal trækkes ned, og så kunne de måske alligevel godt gå?

 • Reply
  Natascha
  13. december 2018 at 17:56

  Man bliver jo helt skruk bare af se på alt det nuttede babytøj!!!

  • Reply
   merimeri
   14. december 2018 at 12:17

   Jeg kender følelsen 😉 Tænk sig hvis det hele kom i voksenstørrelser!

Kommenter