Ting jeg kan li'

KLÆDT PÆNT PÅ TIL BARSEL

24. oktober 2018

II H&M KASHMIR FRAKKE II ARKET MOHAIR STRIK II MARNI TRUNK TASKE II H&M KASHMIR BUKSER II HI-TEC HTS74 SNEAKERS II

Der er lidt gået sport i at finde på magelige outfit kombinationer, der alligevel er så pæne, at de formår at kamouflere det faktum, at jeg i øjeblikket mest af alt er en omvandrende søvnzombie. Heldigvis er et materiale som kashmir opfundet, og hvad der er endnu mere heldigt er, at H&M har set ideen i at udvikle budgetvenlige styles i den bløde uld. Det føles næsten som at mine bønner er blevet hørt, for på den måde kan jeg gå rundt og være lige så blød og vamset, som min mave pt er det, uden at jeg skriger til min omverden at jeg er gået i barselshi. Halleluja. Kashmirfrakken er jo allerede flyttet ind herhjemme, og de seje HTS74 sneakers fra Hi-Tec er på vej fra Matchesfashion. De kører lige nu med fri fragt, og jeg kunne derfor spare en lille smule frem for at have købt herhjemme. Og alt tæller når man går på barsel. 

Hvis der var frit valg på alle hylder, hvilket der jo er i drømmeland, så gad jeg godt parre frakke og sneakers med de her vide kashmir bukser, som netop er landet online hos H&M, samt den her mohair strik fra Arket, som ser perfekt ud til at holde mig varm de kommende kolde måneder på tur med barnevognen. Marni tasken er cherry on the ice. Det går fremad med min taske opsparing, så forhåbentlig jeg allerede i starten af næste år, kan lade drømmetasken flytte ind. Så er det bare om jeg kan få besluttet mig for, hvilken farve den skal være. Lige nu er jeg vild med den petroleumsblå, men jeg kan ikke helt gøre op med mig selv, om det er tåbeligt med en blå taske mere, nu jeg allerede har min Proenza Schouler PS11 tiny i blå. 

 • Reply
  Michaela
  28. oktober 2018 at 7:25

  Jeg er i tvivl om, hvilken str jeg skal klikke de fine sneakers hjem i? Bør man gå en str op?😊

  • Reply
   merimeri
   28. oktober 2018 at 8:39

   Jeg har taget mine i min normale størrelse, men hvis du ligger imellem to eller gerne vil have plads til en tykkere strømpe i, så ville jeg nok gå en størrelse op 😊

 • Reply
  Michaela
  28. oktober 2018 at 8:44

  Tusind tak for hurtigt svar😊 Det er strengt nødvendigt med sneakers, når man er på barsel og går mange km om dagen😉

  • Reply
   merimeri
   28. oktober 2018 at 12:14

   Amen! Jeg spekulerer også på om det min er nok kun at købe ét nyt par, eller om jeg skulle se mig om efter et par mere 😉

Kommenter