Et godt tip

FREDAGSPOST

5. oktober 2018

 

Hej venner, et lille fredagspostkort fra en grå regnvejrsdag – i hvert fald her på Vesterbro. 

Jeg har slået mig ned på H15, Vesterbros nye cafeteria, i håb om at Nola kan tage sin formiddagslur i barnevognen ude foran, mens jeg tester morgenmadskortet og hygger med lidt blogskriblerier. Fremragende fredagsplan på papiret, så jeg krydser fingre for, at det også lykkes mig at føre den ud i livet og at Nola ikke vågner op om 5 minutter.

Vi går sådan en rar weekend i møde. I dag skal der fyldes godt op på hyggekontoen; et eller andet lækkert til aftensmad – måske pulled pork burgere eftersom vi stadig har en del kød tilovers fra min taco feast fødselsdag – Vild med dans i aften (altså dén del det lykkes mig at holde mig vågen til, ahem) og tid at holde i hånd med Mads. I morgen skal vi til bryllup hos Mads’ bedste ven, og selvom der ikke er mange fester, der kan måle sig med den ultimative kærlighedsfest, må jeg også indrømme, at jeg er lidt spændt på, hvordan det går at have Nola med. Om jeg overhovedet vil kunne slappe af i at være afsted. Jeg håber. Det er en lidt lang dag for os alle, men vi har barnevognen med, som hun forhåbentlig vil kunne  tage nogle gode lure i, og jeg kan være tilstede i festen imens. Om ikke andet bliver det en fornøjelse at trække i festtøjet, en anledning til at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Jeg har denne kjole hængende og vente på mig, og jeg glæder mig sådan til at indvie den. 

Søndag skal vi ud at trille en tur med Anne Sofie, mens Mads snuer den derhjemme med tømmermænd. Anne Sofie bager kanelsnurrer, der kan måle sig med Meyers, så jeg håber, jeg kan lokke hende til at snuppe sådan et par stykker med på turen, hvis jeg står for noget varmt at drikke. Resten af dagen vil nok bare stå på sofahygge. Jeg vil have sympatitømmermænd med Mads for det betyder, at jeg også kan få del i den tømmermændsmad, som unægteligt hører sig til efter et bryllup. Jeg er allerede gået i tænkeboks over, hvad den skal bestå af. Isted Grill, Tommis, thai? Fristelserne er mange, og eftersom der stadig er et stykke vej til næste tømmermændssøndag, gælder det dælme om at bruge denne omgang godt. 

Hvad byder jeres weekend mon på? Er der stadig luft til jeg kan tippe om gode forslag til programmet? I så fald kommer der en håndfuld at vælge imellem her.

 • Kaste dig ud i Netflix’ nyeste seriesatsning Maniac, der har Emma Stone og Jonah Hill i hovedrollerne. Både Information, Børsen og den tunge dreng RollingStone har store roser tilovers for serien, så det tegner lovende.
 • Udnytte at lønnen næsten lige er tikket ind på kontoen, og und dig selv et besøg på weekendens Designer Forum i – ja, Forum. I samme boldgade er der også Rita Blå’s Lopper i Kulturhuset på søndag fra 12-17. 
 • Spis mindst ét af weekendens måltider på H15. Jeg er netop blevet færdig med deres morgenmad, og den var så afsindigt god, at jeg har svært ved at forestille mig, at frokost eller aftenkortet ikke også skulle være det samme. Udvalget lyder i hvert fald lækkert, priserne er yderst rimelige og så er der en rar, nærværende og ganske uformel stemning på Vesterbros nye cafeteria. 
 • Indtage  fredagsdrinks til halv pris, når Neighbourhood i aften fejrer fødselsdag. Udover besparelser på dine drinks, vil der også blive serveret gratis øl. Det sker fra 16-17:30 i restauranten i Frederiksborggade. Med billige drinks er der plads til mere shopping på Designer Forum. Selv tak!
 • Er du gravid, nybagt mor, eller med tanker om at blive det, så skal du give podcasten Helt Ærligt Mor et lyt. Altid skarpe Sisse Sejr er vært, og i hver episode inviterer hun to seje damer med ind bag mikrofonen for at få deres perspektiv på et aspekt af mommy-life. Det er er ærligt og friskt pust på, med garanti for god underholdning. 
 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  5. oktober 2018 at 12:33

  Lyder som nogle skønne planer – jeg kunne så meget godt klare en gang pulled pork.

  – A

Kommenter