Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

25. juni 2018

Hej venner, så er der mandagspost!

Som jeg kvækkede lidt op om igår, er weekenden simpelthen fløjet afsted og det selvom jeg egentlig ikke havde et tætpakket weekendprogram. Fordi vi var til fødselsdagsfest fredag og BeyJay koncert i Parken lørdag, snuede vi den nemlig lidt længe i sengen både lørdag og søndag og når morgenmaden først indtages lidt i 11, så er halvdelen af dagen jo nærmest allerede gået, inden man får tøj på (kan I mærke hvor meget et a-menneske jeg er, haha). Derfor var begejstringen til at overse, da vækkeuret ringede i morges og hverdagen igen kaldte. Til gengæld er dagen fløjet afsted på arbejde, hvor jeg i disse dage har travlt med at afslutte og overlevere arbejdsopgaver inden jeg næste fredag starter min barsel. Tror stadig ikke helt det er gået op for mig, at jeg om blot 9 arbejdsdage ikke skal tilbage på kontoret i et lille år. Til gengæld kan jeg mærke, at jeg efterhånden glæder mig en hel del til at gå på barsel. Forhåbentlig med nogle lidt mere rolige uger i barselsboblen inden baby beslutter sig for, at det er tid at komme ud.

Og nu sidder jeg så her, med computeren placeret foran mig på Kaffeslabberasen på Enghave Plads, hvor jeg har installeret mig selv med lidt blogarbejde, mens Mads ser fodbold med en kammerat hjemme i lejligheden. Første punkt på blog to-do’en er mit mandagstilbageblik på sidste uges favoritstunder. Og med en halv uge i ferieland efterfulgt af nogle rare dage tilbage i København, var det heldigvis ikke noget problem at finde en god håndfuld små glimt der bragte lykke i sidste uge.

II Sidste mandag stod den også på lidt aftentid med bloggen. Der var udsigten dog lidt en anden, end den jeg pt har mig her på kaffebaren. Hvis bare hjemmekontoret altid bød på havudsigt … II

II Mad der gør glad. En regnbuebowle om man vil. Den kan altså anbefales. En perfekt måde at få tøm-køleskabs-mad til at se lidt mere appetitlig ud II

II Min krop er efterhånden godt tung og træt, så daglige eftermiddagshvil er blevet et must. Til gengæld er det her spot ikke noget helt dumt sted at indlogere sig, og jeg har lavet en lille aftale med mig selv om, at jeg vil prøve at sove til middag hver dag, når jeg går på barsel (og inden baby kommer, bevares. Derefter får jeg nok ikke rigtig selv lov til at bestemme, hvornår jeg gerne vil sove) II

II Min flotte koncertdate, som måske var en anelse mindre begejstret ved udsigten til at se Queen B folde sig løs i Parken. Vi har egentlig altid været gode til at prioritere kærestedates som at gå til koncerter, gå ud at spise osv, men det er som om vi lige gør os lidt ekstra umage med dem nu, hvor vi ved, at der snart kommer en tid hvor der bliver lidt mindre fokus på at være kærester og lidt mere fokus på at være forældre II

II Min kærlighed til leopard blev i øvrigt ikke mindre af, at Beyonce entrerede scenen i et full-on leopard outfit. Hold nu k*** hun var fierce og hele hendes tilstedeværelse på scenen var fuldstændig fantastisk II

II Den fineste prikkede rispapirslampe (som i virkeligheden er i stof), som jeg var heldig at få fingrene i i en lille nipsbutik i Amsterdam, er kommet op at hænge på børneværelset, og jeg synes den giver et helt perfekt drømmede udtryk ♥ II

  • Reply
    Lullumut
    27. juni 2018 at 23:37

    Årh, jeg savner godt nok mine lure fra den første måned på barsel i december. Jeg sov rigtig dårligt og lidt om natten (tanker). Og så til gengæld lå jeg på sofaen enten formiddag og/eller eftermiddag. Nyd det! 🙂 Tror jeg har sovet fem gange, mens min baby har sovet om dagen. Det ender som regel med oprydning eller frokost.

Kommenter