outfit inspiration

FLOWER POWER TUESDAY

26. juni 2018

II H&M DENIMJAKKE II H&M HÅRBÅND II MINIMUM BLOMSTERKJOLE II ZARA SANDALER II ZARA TASKE II

Dagens drømmeoutfit oser langt væk af sommerferiestemning; lys denim, blomstret kjole, blødt hårbånd, flade sandaler og en flettet taske. Kjolen har jeg faktisk netop klikket hjem efter at have beundret min veninde i den til fødselsdagen i fredags. Marguritprintet er simpelthen så fin, og selvom det kan være lidt svært at fornemme på billedet, så er der ligesom lidt flæser i kjolen, hvilket gør, at den falder vildt pænt. Til 499kr var der ikke langt fra begejstring til handling og nu glæder jeg mig bare til at gå endnu flere sommerdage i møde med den. Og til efteråret vil den være perfekt med jeans og en vamset strik til.

 

 

 • Reply
  Julie
  26. juni 2018 at 6:29

  Aiiiij, jeg har ledt og ledt efter den kjole. Den er så fin 😍 men totalt udsolgt, og dit link virker heller ikke 😞 dødmisundelig!

  • Reply
   merimeri
   26. juni 2018 at 6:43

   Åh hvor typisk, igår da jeg forberedte indlæg så den ud til at være tilgængelig i alle størrelser 🙁 Nu har de den kun i str. 34, men du kan prøve dette link: https://minimum.dk/giral-short-dress-1135-p14592

   • Reply
    merimeri
    26. juni 2018 at 6:48

    Og ellers er der også linket her: https://meandeliza.dk/shop/designere/moves-by-minimum/giral-short-dress-navy.aspx – måske du kan være heldig de får en tilbage på lager!

    • Reply
     Julie
     26. juni 2018 at 8:07

     Min post graviditetskrop kan nok ikke klemme sig ned i en 36 🤣 jeg må lede videre ❤️

     • merimeri
      26. juni 2018 at 14:15

      Der ser ud til at være en str. 38 og 40 på lager igen nu hos Minimum, så måske du stadig kan være heldig.

  • Reply
   Henriette
   27. juni 2018 at 20:59

   Jeg har lige bestilt den i 38 på Kings & queens. Det eneste sted jeg kunne finde den, så skynd dig ind og lur

 • Reply
  Thit
  26. juni 2018 at 8:10

  Åhh, det må siges at være et drømmeoutfit, der vil noget! Det får mit eget kedelige tøj til at blegne..

  • Reply
   merimeri
   26. juni 2018 at 14:16

   Blomsterprint er i hvert fald altid en nem smutvej til at spice et outfit lidt op 😉

 • Reply
  Julie
  26. juni 2018 at 19:21

  Har klikket en af hver hjem. 🙈 så håber jeg én af dem passer 😬

Kommenter