Boligindretning

INDRETNING MED MAGASINHYLDER

10. oktober 2017

magazine-rack-inspiration

Billeder via Pinterest

Som I nok godt har kunne fornemme på mine mange boligopdateringer på Instagram (@merimeri.dk), så er jeg lige for tiden ret inspireret og motiveret til at komme i mål med vores sidste boligprojekter derhjemme, og jeg kan i timevis scrolle mine instagramfavoritter igennem for inspiration, ligesom Pinterest også er højt placeret på toplisten over mine mest besøgte sider. 

Udover den kalkmalede køkkenvæg, og badeværelsesprojektet, så har vi også en plan om at få gjort noget ved den modsatte bagvæg i vores alrum, som lige nu kun byder på en halv billedvæg, men ellers er ret bar i forhold til det store rum, som I også kan fornemme på billedet her. Og jeg tror vi er landet på, at vi skal have nogle magasinhylder op. Jeg elsker magasin butikker, og falder altid helt i stave over de mange pæne glitterede magasincovers, og de farverige tryk. Den følelse gad jeg derfor godt, hvis vi kunne få ind hjemme i lejligheden. Vores egen lille magasinshop. Når jeg kigger rundt på Pinterest, er der heldigvis mange pæne eksempler på, hvordan man kan indrette med magasinhylderne og nu kan jeg slet ikke vente med at komme igang.

Vi vil enten have to af de her magasinhylder fra Foxy Potato hængende over i hinanden, eller de her billedhylder fra ILVA, som vi også ville hænge over hinanden for at få plads til to magasinrækker. 

Tror I ikke, at det kunne være ret flot?

 • Reply
  Mathilde
  10. oktober 2017 at 21:35

  Hej Line, jeg synes også magasinhylder er så flotte! Jeg har selv haft to billedhylder på væggen, men problemet er, at magasinerne bliver “trætte” og skæve, hvis det giver mening? Så jeg vil helt klart anbefale magasinhylder – selvom jeg tror at magasinerne desværre også falder lidt sammen med tiden..

  • Reply
   merimeri
   12. oktober 2017 at 21:14

   Hej Mathilde, åh ja, det kan jeg selvfølgelig godt se, nok ender med at blive et problem. Jeg tænker dog, at hvis man måske blander bøger, som kan læne sig lidt op ad magasinerne, og ellers skifter lidt ud i magasinerne i ny og næ, at man så kan holde det nogenlunde pænt og ikke alt for skævt 😉

 • Reply
  Ditte
  10. oktober 2017 at 21:58

  Kan anbefale at holde øje i jeres lokale Kvickly. Vores er derfra til 350,- i massiv eg. Har linket til den i indlægget her, men det ser ud til den er udsolgt online lige pt. Måske de kan hjælpe med at se hvor den er på lager 🙂

  http://ditteblog.dk/budget-tip-magasinholder-i-massiv-eg/

  • Reply
   merimeri
   12. oktober 2017 at 20:54

   Du kan tro, at jeg allerede har været flittigt inde og lure på jeres fine udgave, søde Ditte. Desværre lader den til at være totalt udsolgt. Jeg har i hvert fald ikke kunne finde den på coop.dk siden 🙁

Kommenter