outfit inspiration

FORÅRSFORNEMMELSER OG TORSDAGSOUTFIT

23. marts 2017

gardenia-cupiter-sandalII 1 PROENZA SCHOULER PS1 SUEDE TASKE II 2 OTHER STORIES JEANS II 3 GARDENIA CUPITER SANDALER II 4 GANNI CHERRY BOMB T-SHIRT II

Jeg er vågnet til lyden af fuglekvidder og er cyklet på arbejde i bragende solskin og den fineste blå himmel. Foråret er afgjort over os, og jeg bliver simpelthen i så godt humør af det. Giver mig en øjeblikkelig lyst til at pakke alt det mørke tøj i min garderobe langt væk, og istedet iføre mig lyse, klare farver, print og åbne sko. 

Idag ville jeg fx ønske, at jeg kunne iføre mig min cherry bomb t-shirt fra Ganni sammen med et par klassiske mørkeblå jeans i et straight fit. Og så ville jeg toppe outfittet af med de her røde åbne sandaler fra Gardenia, som jeg har forelsket mig hovedkuls i. Er de ikke bare fine?

Outfittet ville være perfekt til min solskinstorsdag som udover arbejde står på en datenight med Mads. Jeg flytter jo fra Nørrebro om en uge, og jeg vil gerne lige klemme det sidste ud af området inden. Vi starter derfor med et glas vin på Malbeck’s P2 vinbar inden vi har bord på yndlingsbageriet Mirabelle, hvis pastaretter jeg har ville prøve længe. Tænker at 4 dages pasta-pause ovenpå Rom også må være rigeligt, haha. Med sådan en aften i vente, kan det næsten ikke blive fyraften hurtigt nok … men først, arbejde. Sæt igang!

Håber I får en glædelig torsdag, som forhåbentlig også er startet i solskin, hvor end I befinder jer.

    Kommenter