outfit inspiration

LØRDAGSLIV

26. november 2016

hm-kashmir-bluse

II 1 H&M KASHMIR BLUSE II 2 GESTUZ LÆDERNEDERDEL II 3 PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II 4 OTHER STORIES STØVLER II

Åh hvor jeg nyder at have weekend, og jeg holder lørdag med stort L. Iført den navyblå kashmirstrik fra H&M, som jeg allerede nærmest bor i, og bløde bukser, som det perfekte antræk til en dag, der indtil videre er foregået i et sløvt tempo. Jeg var til vinsmagning med arbejdet igår, så hovedet er også lidt tungt i dag, og det passer mig derfor glimrende at kunne bruge noget af dagen på at tulle lidt rundt, hygge i lejligheden og klare lidt praktiske ting, inden jeg i eftermiddag skal til julegløgg og banko hos en veninde og derefter videre til 30 års fødselsdagsfest i aften. 

Min veninde vil nok sætte pris på, hvis jeg skifter hyggebukserne ud med noget mere anstændigt, og jeg gad derfor godt kunne parre min kashmirstrik med denne fine lædernederdel fra Gestuz, som kunne klæde min basisgarderobe. Det samme kunne støvlerne fra Other Stories, som sidder ret fint på og virker til at være i en god kvalitet. Trænger generelt til en opgradering af mine støvler, både et par flade og et par med hæl, som jeg ville kunne bruge til hverdag og til en aften ude. Kiggede lidt rundt til Black Friday igår, men kunne ikke finde det helt rigtige par. Disse, også fra Other Stories, er ret fine, men frygter lidt at de bliver for spidse, til at de er rare at have på. Nogen god bud på, hvor jeg ellers bør kigge?

    Kommenter