outfit inspiration

WEEKENDLYKKE OG EN KLASSISK MANDAG

21. november 2016

mandagsoutfitII 1 PIECES BLONDE BH II 2 H&M FLÆSE SKJORTE II 3 WEEKDAY WAY JEANS II 4 PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II 5 SELECTED GLITTER STRØMPER II 6 ZARA VELVET LOAFERS II

Weekenden er fløjet afsted, men sådan er det vel altid, når man har det sjovt .. min weekend har i hvert fald været uendeligt rar – og tiltrængt oven på sidste uges lange dage med arbejde og rejser. Fredag var jeg ude med nogle kolleger til en enkelt drink for at skyde weekenden igang og derefter mødtes jeg med en veninde til takeaway, vin og Netflix i sengen. Perfekt aften, hvis du spørger mig. Lørdag formiddag mødtes jeg med med en anden veninde til kjoleshopping og hygge i Frederiksberg centret, inden jeg skulle hjem og hjælpe en veninde med en eksamensopgave. Resten af aftenen blev brugt under dynen med The Affair på skærmen. Har I set den? Den har taget mig lidt tid at komme igang med, men nu er jeg helt solgt og det kan nærmest kun gå for langsomt med at komme igang med sæson 2, så jeg kan kaste mig over sæson 3, som netop har haft premiere. 

Igår startede jeg dagen med to veninder og en acai bowl hos Bowl Market, hvilket var et kæmpe hit og jeg skal derfor helt klart tilbage igen snart. Derefter mødtes jeg med en ven til en kaffe og gåtur rundt om søerne, inden varmen og et par afsnit af The Affair kaldte derhjemme. Som punktum på weekenden sluttede jeg af med søndagsmiddag med min veninde, som lige er flyttet tilbage fra Oslo. Som I kan se, en weekend fyldt med rare aftaler og afslapning og jeg føler mig i den grad klar på en ny uge, som heldigvis også byder på en masse gode ting; tirsdagsmiddag på MASH, rare kaffeaftaler, vinsmagning, julebanko, fødselsdagsfest og adventshygge med veninder. 

Jeg lægger dog ud med en mandag på kontoret og til sådan en dag, gad jeg godt kunne iføre mig dette outfit. Et pænt og enkelt basis outfit, som jeg med garanti ville føle mig godt tilpas i, og hvor alle tingene desuden ville kunne bruges på kryds og tværs af min øvrige garderobe, hvilket altid er et godt udgangspunkt for garderobefavoritter.

    Kommenter