outfit inspiration

I WANNA WEAR // MONDAY ATTIRE

8. februar 2016

outfit-inspiration-everyday-attireII 1 KJÆR KØBENHAVN SILK SHIRT II 2 BLACK LILY SUIT PANTS II 3 BLACK LILY TOTE BAG II 4 BLACK LILY BOOTS II

Særligt på mandage må outfittet gerne være ukompliceret og i dag ville jeg derfor ønske, at jeg kunne tage mig således ud. Skjorten har jeg netop fået online i min webshop, og pasform og kvalitet ser ud til at være helt perfekt. Den er i en blanding af silke og rayon og let oversized pasform. Sådan en mangler jeg faktisk lidt i garderoben, og jeg ville elske at bruge den som her til smalle, klassiske bukser men også til jeans eller i en nederdel.

Reklame. Indlægget indeholder links til produkter, der kan købes i min webshop.

 • Reply
  Ida
  9. februar 2016 at 7:08

  Det er også super fint og dejlig klassisk 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. februar 2016 at 7:35

   Ja ikke? Og klassiske items er altid en god investering til garderoben. Jeg har jo min hvide Ralph skjorte, men kunne godt tænke mig en skjorte, der faldt lidt lettere og var lidt mere feminin som denne.

Kommenter