På ønskelisten

I JUST BOUGHT // OLYMPUS PEN CAMERA

17. marts 2015

olympus-pen

// OLYMPUS PEN PL-7 CAMERA // OBJECTIVE 45mm 1:1.8 //

Jeg har været slem til at bruge penge på alt andet end dét, jeg egentlig havde sat mig for at skulle investere i. Kender I det? Nåh men det skal altså være slut nu. Jeg ved det jo godt. I bund og grund mangler jeg ikke noget til garderoben, og jeg er ved at være der, at hver gang jeg køber nyt, så gør jeg noget eksisterende i garderoben overflødigt. Og det er altså for åndssvagt. Derfor skal jeg tilbage til udgangspunktet. Min ønskeliste. Jeg skal lære at spare op, for at købe det jeg virkelig mangler og har brug for, istedet for at klatte penge væk på impulsive køb, som alligevel altid ender med at løbe op, når man gør regnestykket op. De gode intentioner er allerede startet her i marts. Jeg har nemlig langt om længe fået købt nyt kamera. Et Olympus Pen kompaktkamera som har stået på ønskelisten siden efteråret. Jeg havde aldrig rigtig sluttet fred med mit spejlrefleks. Jo det tog nogle fantastiske billeder, men det var simpelthen for uhandy, til at skulle have med i tasken hver gang en billedanledning opstod. Og som blogger sker det ganske ofte 😉 Mit nye kamera er til gengæld halvt så stort, og det til trods føler jeg faktisk, at billedkvaliteten er mindst lige så god. Billederne er knivskarpe og kameraet er nemt at bruge. Derudover har det wifi tilslutning, så jeg direkte kan overføre billeder til fx min iPhone. Dét er dælme smart! Udover standardobjektivet har jeg også købt et 45 mm objektiv med, som kan give den (obligatoriske) slørede baggrund. Som I nok kan læse, er jeg kæmpe fan allerede!

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Chau
  17. marts 2015 at 10:06

  Åhh..jeg kender det med at bruge penge her og der alt for godt 😉 også til trods for som du allerede ved, mangler jeg ikke noget i garderoben. Tværtimod. Jeg skal også blive bedre til at spare op, for jeg har jo med tiden det jeg har behov og måske også lidt mere end hvad godt er.
  Jeg skal lære at spare mere op, og det som lige nu står allerhøjest på min liste er et nyt hus 🙂 typisk mig at sætte baren højt. Men hey man må jo gerne drømme. Så det er drømmen lige nu, et større og nyere hus, som kan rumme alt mit shit..ha ha…
  Jeg synes selv at jeg har været dygtig på det sidste…har ryddet ud 2 store poser til genbrugen og gået en lang bue udeom h&m studio kollektionen. klap klap på min skulder 😉

  Lækkert kamera du har fået/købt. Elsker det er lidt retro agtigt. Jeg havde samme problematik som dig da jeg skulle have et nyt for 2 år siden. Jeg synes tit ved event at bloggerne med et spejlkamera bokser med det. Jeg valgte derfor en mellemting mellem et digital og spejlrefleks og har på ingen måde fortrudt. Det passer til behovet som amatør fotograf. :grinning:

  /Chau

  • Reply
   infashionwebelieve
   17. marts 2015 at 15:50

   Det er altid godt at drømme stort – så er der lidt at stile efter! Glæden over at kunne købe noget man har drømt om længe er også bare så meget større, end et tilfældigt køb fra H&M. Det prøver jeg at minde mig selv om, når fristelsen for et spontant køb er størst.
   Sejt du er gået udenom H&M Studio. Klap på skulderen herfra også 😉 Selv var jeg ikke så imponeret af den kollektion, så da er det heldigvis nemmere at tøjle shoppelysten 😉
   Kh.

 • Reply
  Ida
  17. marts 2015 at 16:39

  Haha om jeg kender det – OM!! 🙂
  Men jeg synes faktisk at jeg er blevet ret god til at holde mig til min liste (med små udsving).

  Og stort stort tillykke med kameraet. Jeg kunne også godt bruge et mindre, som er lidt mere handy og har faktisk også tænkt ud i et olympus, så kom gerne med anbefaling 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   18. marts 2015 at 11:43

   Haha satsede godt på, at jeg kunne regne med din forståelse 😉 Men hvor er det sejt at du er blevet bedre til at holde dig til listen. Det skal jeg også være!
   Jeg lover at komme med en anmeldelse. Indtil videre tegner det rigtig godt!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  18. marts 2015 at 18:46

  Hold nu op, hvor er det lækkert! Mega misundelse herfra! 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   18. marts 2015 at 19:19

   Er også sådan helt skørt glad for det. Tænk hvad materiel glæde kan gøre ved en 😉

Kommenter