Hverdagsliv

A MERRY CHRISTMAS

24. december 2014

christmasKæreste læsere, jeg håber julefreden så småt er ved at sænke sig, hvor end i landet (eller verden) I befinder jer. December er fløjet afsted og for mit vedkommende er julestemningen først kommet snigende de sidste par dage.  Men nu hvor duften af and efterhånden spreder sig hos mine forældre, Disneys juleshow er inden for rækkevidde og julekjolen er gjort klar, så er det altså jul. Og jeg glæder mig. Glæder mig til en aften i lavt tempo, fyldt med familiehygge, snak, god mad og gaver. Julen er som intet andet en anledning til lige at stoppe op, og sætte pris på de mange gode ting som forhåbentlig er omkring en – ting som man måske ikke altid får sat pris på i en travl hverdag. Glæden ved de små ting, og over den glæde og næstekærlighed, som julen også er indbegrebet af.

Og med det i baghovedet, håber jeg I alle får den bedste aften, fyldt med glæde og mennesker I holder af omkring jer.

<3

From all of me to all of you, a merry christmas!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  24. december 2014 at 15:58

  Glædelig jul til dig også, søde Line! 🙂
  Jeg sidder klar foran tv’et og glæder mig til Disneys Juleshow!

 • Reply
  Ida
  25. december 2014 at 15:35

  Rigtig rigtig glædelig jul søde Line 🙂
  Håber snart at se dig igen.

 • Reply
  Karina
  25. december 2014 at 21:07

  Glædelig jul <3

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. december 2014 at 8:20

   Også en glædelig jul til dig kære Karina. Håber du har haft nogle dejlige dage med familien.

Kommenter