Hverdagsliv

STRIPES AND CHAINS

4. juli 2014

Asos dress (here) / Stella McCartney bag / Vagabond pumps
Arh WEEKEND! Jeg er lige kommet hjem fra job, har lokket min kæreste til at skyde et hurtigt dagens, og så vil jeg ellers skynde mig ud og nyde solen.
Jeg har haft min nye kjole på idag, og jeg siger jer den er god og rar at have på. Det kan godt være man bliver lidt formløs i sådan en peplumkjole, men den er altså guld værd når fredagsmenuen i kantinen stod på VM-burgere og snasket chokoladekage 😉 Det er jo så smart med en kjole hvor ingen kan se om jeg har spist 1-2 burgere.
Nåh har I ellers rare planer for weekenden? Jeg skal mødes med en veninde til kaffe om lidt, og ellers skal resten af weekenden bruges på at fejre mine søde forældre som havde sølvbryllup i tirsdags
 • Reply
  Anne P.
  4. juli 2014 at 16:20

  Sikke et lækkert sæt!

 • Reply
  Ida
  4. juli 2014 at 16:32

  Den er dejlig ud den kjole og ja du har da valgt helt rigtig idag, når man tænker på menuen i kantinen :)Stort tillykke med dine forældre søde Line, håber at I får fejret dem rigtig fint i weekenden 🙂

 • Reply
  Anonym
  4. juli 2014 at 17:44

  Den er noget af det fineste den kjole Line – WOW! Den sidder helt perfekt og stylingen er, som altid fristes man til at sige, spot on 🙂 Det lyder som en dejlig weekend du går i møde! Jeg har været på arbejde det meste af dagen så ingen solbadning til mig – Nu vil jeg dog nyde dagens sidste stråler i selskab med min veninde, lidt lækker mad og en flaske vin! Resten af weekenden står på endnu mere arbejde, familiebesøg og fødselsdagsfejring af hr. kæreste! 🙂 Ha' en dejlig weekend søde Line – Og tillykke med dine forældre!/ Ida

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  4. juli 2014 at 18:24

  Den er så flot til dig den kjole der og ja, perfekt til kantinemåltidet 🙂 Og tillykke med dine forældre, det er da så dejligt 🙂

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  4. juli 2014 at 21:47

  Jeg er frygteligt fristet af den kjole, kan du monstro fortælle mig hvordan den er i størrelsen (eller nærmere bestemt, hvilken størrelse du mener jeg skal tage, når jeg bruger str. 34)?

 • Reply
  Line
  4. juli 2014 at 22:57

  Dét kan jeg godt forstå. Den er også så fin og nem lige at hive over hovedet! Jeg er en str 36 og har en UK8, så jeg ville nok gå efter en UK6, som burde svare til en str. 34.

 • Reply
  Line
  4. juli 2014 at 22:57

  Tak søde Julie – for det hele!

 • Reply
  Line
  4. juli 2014 at 22:59

  Årh tak søde Ida. Tror også den kommer til at blive trukket over hovedet mange dage, hvor inspirationen ikke rigtig er til det store.Din weekend lyder bestemt heller ikke helt tosset, og dejligt med både fødselsdagsfejring og familiehygge ved siden af arbejdet. Håber du får fejret din kæreste med manér!

 • Reply
  Line
  4. juli 2014 at 22:59

  Tusind tak Anne!

 • Reply
  Line
  4. juli 2014 at 23:00

  Tusind tak søde Ida. Også en god weekend til dig!

 • Reply
  Colombe de la paix
  5. juli 2014 at 20:14

  Den er super fin til dig den kjole 🙂

 • Reply
  Line
  8. juli 2014 at 16:02

  Du kan tro jeg også allerede er blevet meget glad for den. Så det var godt du tippede om den 😉

Kommenter