Hverdagsliv

SATURDAY

21. december 2013

H&M; coat / TGTBB silk top / Topshop faux leather pants / Acne boots

Tror slet ikke jeg har fået vist jer mine faux læder bukser fra Topshop, til trods for at jeg nærmest bor i dem for tiden. Jeg jagtede jo et par læderbukser i sommers, og endte med at købe et par fra Selected Femme. Dog blev jeg aldrig rigtig glad for dem fordi det var læderbukser og ikke leggings, og jeg synes de gav sig for hurtigt. De er derfor solgt videre igen uden det store tab, og nogle af pengene blev brugt til disse fra Topshop istedet. Ved godt det ikke er lige så lækkert som hvis de var læder, men jeg er SÅ glad for dem. De sidder fantastisk på, de holder pasformen, og jeg har virkelig fået mange komplimenter for dem, så jeg er svært tilfreds!
Er I ellers ved at være i julestemning, og har tjek på alle gaverne? Jeg har sidste julemiddag i dag, og i morgen sætter vi kursen mod det sydsjællandske, og så er det ellers rigtig juleferie når først jeg rammer mit barndomshjem!

Kommenter