Hverdagsliv

Hoooney, I’m hoome ..

10. september 2012

Jeg er hjemme igen efter den mest fantastiske tur til New York. Byen overvældede mig fuldstændig og overgik mine forventninger totalt. 
Har så mange billeder og nye køb jeg gerne vil have vist jer, men først skal jeg lige finde mig selv igen. Hjemrejsen var lang, og det gjorde det ikke bedre at vi sprang en nats søvn over pga tidsforskellen. Mandag morgen blev beordret igang med en arbejdsdag der startede kl 8. Og nu er jeg så her. med benene oppe i sofaen. træt. phew, det er hårdt at skulle igang igen.
Glæder mig til at vende tilbage til bloggen med fuld styrke, men har også lige en studiestart og en fødselsdag på onsdag som der skal forberedes lidt til.
Lover dog at der ikke bliver helt så stille herinde som i sidste uge 😉
  • Reply
    circleofchaos
    10. september 2012 at 21:55

    Thanks,for the follow.^^
    Follow you back on bloglovin #64

Kommenter