GARDEROBEREGNSKAB: DECEMBERSHOPPING

INDRETNING MED GRÅ VÆGGE

sfd173b6056eac64f759d6373b878bd7480sfd42b9d1dce95f42939f7ac78d2c93c1ebsfd0657245dca8947e3a408ac0908046707Jeg har skrevet om det før; min begejstring for grå vægge. Og der er ingen tvivl om, at når jeg på et tidspunkt står i en mere permanent boligsituation, end jeg gør lige nu, så skal jeg have malet nogle vægge grå. Disse billeder fra en lejlighed fundet på Stadshem viser nemlig på bedste vis, hvor fint man kan indrette sig med grå vægge. 

Hvad med hjemme hos jer, er I hoppet med på trenden om farvede vægge?

2 comments

 • Ida

  Vi har en (sølv) grå væg i vores lejlighed, og jeg skal lige vende mig til det. Udover et virkelig dårligt paint-job, er jeg faktisk blevet reeet glad for at prøve noget andet end blog hvide vægge.

  Billedet nr. 2 er simpelthen så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Wow Ida, en sølvgrå væg lyder virkelig også flot, selvom jeg sagtens kan forestille mig, den lige kræver lidt tilvænning. Jeg havde en sort væg i mit gamle soveværelse, men det blev alligevel lidt for mørkt, så jeg tænker at udtrykket trods alt vil være lidt blødere med enten en støvet grå, grøn eller blå.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GARDEROBEREGNSKAB: DECEMBERSHOPPING