WALL DECORATION // SHOP PLAKATER HOS JUST SPOTTED MED 25% RABAT

Budget hack // L:A Bruket, House Doctor og H. Skjalm P med 25% rabat

labruket_discount

Som jeg skrev igår, så fejrer Just Spotted lige nu fødselsdag, og jeg delte derfor en rabatkode, der giver 25% rabat på alle deres plakater. Og det bliver bedre endnu. Just Spotted er nemlig ikke de eneste, som fejrer fødselsdag – det samme gør Moodings, og de bruger også anledningen til at lokke med 25% på hele deres udvalg. 

Med mærker som L:A Bruket, House Doctor, H. Skjalm P og Nicolas Vahé er der virkelig mange fine ting at komme efter. Jeg har blandt andet fundet de fleste af tingene til mit stilleben på badeværelset hos Moodings, og de har simpelthen så mange pæne tine, hvis man er ude efter noget lignende. Min L:A Bruket bodylotion, L:A Bruket håndsæbe, børste fra Meraki, som i øvrigt også laver nogle ret fine sæber. De har også duftpinde og marmorplader til en rimelig pris, så som I nok kan fornemme, er det ikke noget problem at købe sig fattig derinde 😉

Rabatkoden, der giver 25% rabat, er BIRTHDAY25, og den gælder til og med den 6. april. 

Moodings is celebrating birthday – this means 25 % off all brands, which among others count my favorite soap brand L:A Bruket, House Doctor, H. Skjalm P and Nicolas Vahé. There are so many pretty things to find at this webshop – I have for instance bought most of my stilleben to our bathroom here. 

The discount code offering 25% is BIRTHDAY25 and it is valid until April 6 at 23.59 CET. 

8 comments

 • Camilla

  Hej så lige dine indkøb hos Moodings og hvor er det lækkert – de har desværre ikke rabat mere, så må vente med at købe medmindre du ved om der er rabat andre steder? ;.) Mit spr lyder på hvor fu har købt duftpinde (mærke) og marmorplade (mærke)? Vil nemlig have det samme som du har købt – SÅ fint :o) VH Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Camilla, jeg er desværre heller ikke for nylig faldet over steder, hvor der er rabat på L:A Bruket, hvis det specifikt var dem, du var på udkig efter, men ellers er et godt råd altid at tilmelde sig nyhedsbreve hos de forhandlere, som har produkterne. Fx Moodings, Cahetu, Luxo Living osv., da man enten kan få en rabatkode ved at tilmelde sig nyhedsbrevet eller også er man først til at få besked, når der er rabat.
   Duftpindene er fra Rituals, som bl.a. forhandles i Magasin her: http://www.magasin.dk/sweet-sunrise-fragance-sticks-230-ml./VA01815540-00000001_061.html. Marmorbakken er fra Bolia, men kan desværre ikke købes længere. Både Hay, H. Skjalm P og Magasin har nogle, der minder meget om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak for hurtigt svar og dejligt med links hvor jeg kan købe 1000 tak go´aften;.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Velbekomme Camilla. Og til din info, har jeg netop modtaget nyhedsbrev om, at Cahetu, som både forhandler L:A Bruket og Meriaki, har 15% på hele deres udvalg med koden ‘midseasonsale’, så der kan du i hvert fald spare lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line
  Jeg har nomineret dig til en Liebster Award 🙂
  Håber du vil være med. Læs hvad det indebærer i mit indlæg her:
  http://ditteblog.dk/jeg-er-nomineret-liebster-award/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hvor er du sød Ditte, tusind tak for nomineringen <3 Det er en hyggelig award, så den vil jeg hellere end gerne føre videre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for tip! Hvor pynter det fint 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tak Marie – og dejligt du kan bruge tippet! Jeg synes sådan nogle små stilleben kan gøre alverden til forskel – især på et badeværelse som ellers godt kan være et ret kedeligt rum!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WALL DECORATION // SHOP PLAKATER HOS JUST SPOTTED MED 25% RABAT