Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

11. maj 2021
II Tilbage i jeans for første gang i knap et år (!). Bevares, to større størrelser end jeg plejer og med et stille håb om at de giver sig lidt, når de bliver taget i brug, men de er på. Og jeg glæder mig så meget over at kunne gå i jeans igen. Det er denne model fra H&M II

I går var sådan en dag, hvor jeg følte, at jeg fik min ilddåb som mor til to, og således blev mine gode intentioner om at dele små rare glimt fra ugen der gik aldrig vekslet til andet end netop gode intentioner. Evi powernappede sig igennem dagen, og var i hendes mange vågne timer helt forståeligt så overtræt at hun bare ville hænge bare armen af mig, og græd af fulde lungers kraft, når ikke det skete. Dét parret med at jeg i går havde begge pigerne alene hele eftermiddagen, fordi Mads nu er tilbage på arbejde, og samtidig havde booket Nolas aller første frisørtid efter børnehave, var lige ved at få korthuset til at vælte. At have en tumling til frisør og samtidig balancere en ulykkelig baby og en overophedet mor en mandag eftermiddag kan ikke anbefales. Men vi lever og vi lærer, og i dag er en ny dag, der allerede føles til at være bedre på vej end dagen i går.

Evi ligger og sover i sin nest ved siden af mig, jeg har klaret en turbo-oprydning efter morgenens trængsel, og jeg har nu en helt rolig formiddag foran mig (man ved man har små børn, når formiddagen føles til at starte allerede et godt stykke før kl 9), indtil vi til middag har samtale i Nolas børnehave, som en slags overlevering i skifte mellem vuggestue og børnehave. Jeg håber Evi indhenter lidt af den forsømte søvn fra i går, så jeg kan nyde at nusse lidt rundt herhjemme. Og til en start vil jeg altså få delt nogle af de mange rarheder, sidste uge bød på. Sidste uge med Mads hjemme i barselsboblen, ak og ve. Ham savner vi!

II En ny kompagnon i barselsboblen; et matcha kit, som jeg har fået i gave fra Mads. Glæder mig til kræse om den grønne drik, og forfine min matcha teknik over de kommende måneder II
II Mit mors dag morgenbord. Mads og Nola havde gjort sig så umage med at nusse om mig, og selvom dagen måske nok også har fået ry for at være lidt af et kommercielt fremstød, elsker jeg alligevel tanken om en anledning til at hylde mødre for alt det de gør og kæmper for II
II Derfor var jeg også særligt glad for også at bruge mors dag i selskab med min egen mor. Tænk at sidde der med mine to piger og min egen mor og blive mindet om, hvor stort moderskabet er II
II Søde cykelmyg ♥ Som har klaret første uge i børnehave over al forventning. Jeg er så stolt, at jeg kunne revne. Har haft så ondt i maven over alle de store omvæltninger vores lille store pige har skulle gå imøde inden for få uger, men hun har taget det hele i stiv arm, og elsker så langt at gå i børnehave! II
II Weekend vaflen hos Rikiki på Værnedamsvej. Kæmpe hit! II
II En rar frokoststund på Fleisch og en anledning til at se tilbage på fire fantastiske uger sammen med Evi og som forældre til to. Det har været en gave at have Mads hjemme med os en hel måned, og det bliver altså lidt af et tomrum, indtil vi lige finder ind i en ny rytme, Evi og jeg.
 • Reply
  Venterpaavinblog
  11. maj 2021 at 12:41

  Altså nogle pæne tøser, de to.

  • Reply
   Line Schjelde
   17. maj 2021 at 12:54

   Sådan en kommentar går lige i mor-hjertet ♥️♥️♥️

 • Reply
  Katrine
  11. maj 2021 at 19:57

  Jeg blev mor til nummer to midt i marts, og oveni at blive storesøster skulle min ældste også begynde i børnehave. Men ligesom hos jer, er det gået helt forrygende, dejligt! Og det er benhårdt at holde hovedet koldt, når man er alene med de to børn – men mon ikke det bare er en tilvænningssag? (krydser fingre) 🙂

  • Reply
   Line Schjelde
   17. maj 2021 at 12:55

   Jeg satser på det også er en disciplin man over tid bliver bedre til! Om ikke andet får man i hvert fald lidt mere erfaring i at håndtere de situationer, hvor det hele ellers føles som om det skal falde fra hinanden, fordi den store og den lilles behov ikke helt spiller sammen 🙈

Kommenter