Hverdagsliv

FREDAGSPOST

6. marts 2020

Måske I godt lidt har kunne fornemme det? At mit humør og overskud denne uge ikke helt har været, som det plejer. Jeg plejer ellers ikke at tage mit arbejde med hjem, som det har været tilfældet de seneste dage, men jeg har simpelthen ikke kunne ryste det af mig. Hvilket har drænet mig. Jeg har været så træt om aftenen, og alligevel har nætterne været urolige og fyldt med tanker. Heldigvis kan jeg mærke, at som vi nu nærmer os weekenden, lader tågen til at være på vej at lette. Jeg føler mig igen mere fuld af gåpåmod, og glæder mig bare helt vildt meget til de næste par dage. Til at nulstille og finde mig selv. Til mere tid sammen som familie, end vi længe har haft. Og til tid til mig selv. Weekend, du føles længe ventet.

Jeg arbejder hjemmefra i dag, og jeg er kommet tidligt fra start, for lige at kunne nå en hurtig tur i fitness, inden mit første møde 9:30. Derefter ser jeg frem til en effektiv arbejdsdag med fokus på de gode rutiner, som jeg tidligere har skrevet om. Nye projekter skal defineres og sættes i søen, og det er altid en opløftende udsigt for arbejdsdagen. Når jeg kan kalde weekenden sidst på eftermiddagen, vil jeg glæde mig til at slutte mig til Mads og Nola. Måske lokke dem med ud på en lille eftermiddagsgåtur ene og alene med det formål at finde snolder og vin til fredagshyggen. Aftenens hjemmelavede pasta skulle jo nødigt glide ned alene.

I morgen har vi inviteret hele Mads’ familie til fødselsdagsbrunch, så der kommer vi til at være tidligt på færde med at gøre det hele klar, hvis jeg da ikke lykkes med at mestre overskud til at dække bordene i aften. Det burde jeg, for det ville være givet godt ud for mit overskud i morgen, hvor jeg med garanti kommer til at fare rundt alligevel. 

Resten af weekenden har vi ingen planer. Og vi kommer til at holde det sådan. Det trænger vi til. At gå til dagene præcis det passer os uden at skele til tid og andre end os selv. Jeg vil som sagt gerne have trænet lidt (ikke mindst fordi det også er anledning til i hvert fald 45 gode minutter i selskab med en lydbog. Optimerer, I ved), og så skal jeg også have ryddet op og ud i garderoben efter jeg er kommet i mål med min garderobeudfordring. Og ellers ser vi, hvad der falder os ind. Måske en hel masse, og måske ingenting. Vi får se.

Hvad I skal i weekenden? Det er altid så rart at komme hinanden lidt ved ved at dele udsigten for weekenden.

Jeg er i øvrigt tilbage til rutinen, og er har samlet lidt gode weekendideer sammen til jer. Dem får I her.

  • Reklame: Du kan udnytte min rabatkode ‘MERI20’, der giver dig 30 dage gratis på mofibo. Jeg er netop blevet færdig med Anne Mette Hancocks seneste krimi Pitbull. Og hvilken bog. Så spændende og uventet lige indtil sidste side. Sådan en hvor man momentvis tager sig selv i at holde vejret, fordi den er så medrivende. Og Jon Lange gør det fremragende som oplæser. Tilmeld dig mofibo her.
  • Jeg er netop blevet tippet om en ny italiener, der er åbnet i byen. Buongiorno på Griffenfeldsgade, der serverer italienske småretter af den bedste slags. De har borde i weekenden, hvis du trænger til en aften ude.
  • Er du typen, der gør en fest ud af Melodi Grandprix? Så skal du da til Grand Prix fest i Absalon, der fejrer 5o års jubilæet for det danske grandprix.
  • Optakten til det amerikanske præsidentvalg er i fuld gang. Og jeg er nok ikke alene om rystende at se til mens forståelsen af at Trump virker mere og mere oplagt til at få 4 år mere breder sig. Zetland har udgivet en interessant artikel om, hvorfor næsten halvdelen af amerikanerne stadig foretrækker Trump.
  • Abel Tesfeya, nok bedre kendt som The Weeknd, har netop annonceret at han til november lægger vejen forbi Royal Arena som en del af hans album tour. Og i billetterne blevet frigivet i dag klokken 10 hos Ticketmaster og Livenation. Jeg har efterhånden en lille håndfuld The Weeknd koncerter i baggagen, og det er vitterligt nogle af de bedste koncerter, jeg har været til. Energien er så god, når han går på scenen, så hvis du drømmer om stor musikoplevelse i 2020, så kunne dette meget vel være den.

    Kommenter