Skønhed

SKØNHEDSFAVORITTER TIL EFTERÅRET

8. oktober 2019

Det er efterhånden en god rum tid siden, at jeg sidst har delt mine skønhedsfavoritter herinde. Hvilket er synd og skam, for de lever i bedste velgående, og selvom jeg ikke er typen med de helt store rotationer i plejerutinen, er der alligevel kommet nogle nye favoritter til siden sidst. Som den nye sæson banker på døren, har jeg derfor samlet mine seneste skønhedsyndlinge til efteråret. Og jeg håber, I kan bruge inspirationen.

OLAPLEX NO. 4 SHAMPOO

Efter i en periode at have været min favoritshampoo utro, er jeg igen vendt tilbage til Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo. Og minder mig selv om, at jeg ikke skal bruge andre, for den her fungerer virkelig godt til mit fine, skandinaviske hår med tendens til lidt tør hovedbund. Den er nemlig vildt drøj i brug, og efterlader håret frisk, let og mildt duftende. 

OLAPLEX NO. 5 BALSAM

Ligesom med shampooen er jeg også svært glad for No. 5 Bond Maintenance Conditioner fra Olaplex, som jeg bruger ved hver hårvask, ca. hver tredje dag. Den fuldender min hårpleje, og gør at håret altid føles smidigt og blødt. Og så oplever jeg, at mit hår er mindre frizzy ved brug af både shampoo og balsamen. 

NAILBERRY NEGLELAK

Jeg er blevet trofast fan af neglelakkerne fra veganske Nailberry, som holder lige så fint som de af mine lakker, der er proppet med kemi. Seneste tilføjelse er en smuk mosgrøn farve, der meget apropos hedder VIVA LA VEGAN

RUDOLPH CARE SERUM

Jeg har tendens til tør og sart hud, der nemt rødmer, og jeg har derfor brug for al den fugt, jeg kan slippe afsted med at tilføre mit ansigt. Seneste smutvej til fugtmættet hud, er Rudolph Care Smooth Operator Serum, som jeg bruger enten morgen eller aften inden min fugtighedscreme. Jeg har brugt den en god måneds tid efterhånden, og den tørre hud, der slog ekstra ud, som vejret slog om til kulden, er indtil videre på retur, så denne serum er kommet for at blive.

BENEFIT BRYNGEL

Fra naturens side er jeg udstyrret med et par lyse øjenbryn der ikke gør det store væsen af sig. Og det kan jeg bedst lide, når mine bryn gør, og jeg har derfor farvet dem de sidste mange år. Den permanente brynfarve har dog for en stund fået en pause til fordel for Benefit Gimme Brow+ bryn gel, der giver mine bryn præcis den farve og struktur, som jeg holder af. Og så er det virkelig en tidsbesvarende ven i en hverdag hvor skønhedsrutinen helst ikke skal tage mange minutter.

SMUUK HAIR BOOSTER

Siden jeg i den tidlige sommer var til et gennemført event med smuuk, har jeg hver dag taget et lille grønt kosttilskud, med det formål at styrke mit hår. Jeg tager i forvejen en del forskellige daglige vitaminer, og mens det er sjældent, at jeg kan mærke en decideret effekt af dem, så er det faktisk ikke tilfældet med smuuk Hair Booster (modtaget i gave, derfor reklame), som jeg har set en tydelig effekt af. Mit hår vokser nemlig som aldrig før – og selvom det betød, at mit ammepandehår stak lidt vel meget af i en periode, så er jeg positivt overrasket over, hvor godt tilskuddet virker. Jeg oplever også, at jeg fælder mindre, så det her er et af de tilskud, jeg kommer til at holde fast i.

MAX FACTOR MASCARA

Fyldige, lange og pænt adskilte vipper. Max Factor Rise & Shine til tjeneste. Sådan en mascara du altid kommer til at vænne tilbage til.

MAANESTEN HÅRSPÆNDE

Et hårspænde er måske ikke helt oplagt i kategorien skønhedsfavoritter, og så alligevel. For hvis noget kan fremme ens følelse af skønhed, så har det sin berettigelse i skrivet her. Og det er hvad mit nye Maanesten Josephine hårspænde kan. Så fint et udtryk og perfekt til at peppe hverdagskedeligt hår lidt op.  

    Kommenter