Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. februar 2019

Hej fine I, glædelig solskinsmandag ♥ 
Håber starten på den nye uge indtil videre har været god og mild ved jer. Nola har for første gang (!) sovet et stræk på fem timer i aftes/nat, og jeg kan dårligt får armene ned over det. Kunne ikke have ønsket mig en bedre mandagsstart, og åh hvor jeg håber, at det er på vej til at blive en ny normal. Også selvom strækket var allerede fra klokken 20, og jeg dermed ikke selv nåede at drage fordel af alle fem timer, så kan det altså alligevel noget! 

Vores mandag byder på en rolig start i barselsboblen herhjemme, inden vi i eftermiddag skal til babysvømning, og derefter får lejligheden fuld af babyer+forældre, når vi endelig har fået tid til et førstehjælpskursus med Camilla fra Små Liv, som flere har anbefalet os. Nola fylder 7 måneder i dag, så det er også ved at være på tide, at vi bliver trygge ved at give hende andet end blendet mad!

Mens jeg nyder godt af sovende baby i gården, varm te og solskin ind af mit vindue, har jeg været en tur igennem fotoalbummet fra den forgangne uge og kommer her med en stak af mine yndlingsglimt.

II Fineste skumringsstund på min vej en eftermiddag i sidste uge. Tænk sig at vi nu skal helt hen på den anden side af klokken 17 før solen er på vej ned. Mon jeg er den eneste, der synes, at det er gået hurtigt med at nå hen til de lysere dage? II

II Torsdag var jeg med en anden mor fra min mødregruppe til premieren på BarselsBar på BRUS. Virkelig fint initiativ. Og populært. Vil tro vi var mere end 100 mødre og fædre og tilsvarende antal babyer, så det tegner som lidt af en succes. Nola klarede eventen siddende på skødet. Og travlt optaget af at prøve at få fat i øl. Og popcorn. Og mobil. Og, og, og … Man bliver altså holdt til ilden af sådan en langfingret, nysgerrig størrelse II 

II Onsdag var det min tur til at invitere mødregruppen hjem, og der skulle selvfølgelig fastelavnsboller på menuen. Hjemmebagte af slagsen for første gang i år. En fusion af denne og denne opskrift, der begge slår sig på at være den bedste fastelavnsbolleopskrift. Lækre blev de i hvert fald II

II I sidste uge kunne vi også endelig tage et skridt videre med det bordpladeprojekt, der har spøgt længe efterhånden. Vi har fundet håndværkeren, der skal sætte linoleum på bordpladen, og han kan lave det allerede start marts. Yes. Så vi mangler bare at vælge farven på bordpladen, hvilket vi efter en afstemning henne på min Instagram story også er nået frem til nu. Jeg er så spændt på resultatet og glæder mig til at vise jer mere II

II Forårskulrede og ret så lykkelige. Med solens varmende strålende i ansigtet og min største, bedste sidekick ved min side. Weekendlykken var gjort II

II Selvom skovbunden i Søndermarken og Frederiksberg stadig hovedsageligt er klædt i vinterfarver, så begynder foråret altså at titte frem hist og pist, og jeg elsker kontrasten mellem brun skovbund og knaldgule erantis. Måske foråret alligevel er kommet for at blive II

 • Reply
  Anne Louise
  18. februar 2019 at 12:02

  Ih, hvor er dine skønne solbriller fra?

 • Reply
  Sophie
  18. februar 2019 at 12:33

  Sikke en skøn uge! Jeg har også optur over det her forårsvejr! Synes jeg har gået min andel af kolde vindblæste ture med barnevognen i Søndermarken. Min lille bliver snart 5 mdr og jeg glæder mig også sådan til at vi går foråret i møde:)

  • Reply
   merimeri
   18. februar 2019 at 13:58

   Hørt! Men vi går den gode barselstid i møde nu med masser af tid i det gode vejr og forhåbentlig knap så mange vindblæste ture i Søndermarken!

Kommenter