Ting jeg kan li'

DESIRED WEEKEND WEAR

21. april 2018

new-balance-990-v4

II H&M TRENCHCOAT II BY MALENE BIRGER T-SHIRT II ZARA SOLBRILLER II STELLA NOVA STROPKJOLE II BECKSÖNDERGAARD STRØMPER II MANGO TASKE II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II

Godmorgen derude. Jeg sidder i skrivende stund godt pakket ind i min dyne nede i sofaen, med computeren i skødet, min morgente i kort afstand, og ser ud på solens skygger over tagene. Jeg kan mærke, at vi har en fin dag i vente. Også selvom den ikke byder på 22 grader, som det var tilfældet igår. Fik I været ude og nyde det gode vejr lidt? Her på Vesterbro føltes det som om, alle naboerne kollektivt var blevet enige om at bruge fredag eftermiddag og aften i en solskinsplet på Sønder Boulevard – mig selv inklusiv – og det er ingen tvivl om, at det er på dage som disse, at jeg bliver lidt forelsket i mit København. 

Om et par timer går kursen mod fødselsdagsbrunch hos min mor, og til sådan en dag der ikke skal bruges på at være fedtet ind i solcreme og is henne på Boulevarden, der gad jeg istedet godt iføre mig dette outfit. Den sejeste oversized trenchcoat fra H&M, som jeg efterhånden har haft bogmærket længe nok til, at jeg i det mindste burde få den prøvet af. Jeg drømmer om at bruge den sammen med en casual tshirt og den fineste stropkjole fra Stella Nova, som netop er landet online. Tror den ville være perfekt resten af sommeren til voksende babybule. Som prikken over i’et ville jeg toppe sættet med fine glimmerstrømper, mine drømmesneakers, som jeg faktisk endelig er slået til på, og nu er på vej til mig fra USA, seje (og budgetvenlige) cateye solbriller og den her cool taske

 • Reply
  Laura
  22. april 2018 at 11:39

  Elsker at sommeren er kommet os i møde! Og har faktisk lige købt tasken fra mango i rød! Den er så fin 🙂

  • Reply
   merimeri
   24. april 2018 at 5:53

   Eeej den lyder også SÅ fin i rød. Godt valg!

 • Reply
  Kristina lund Jensen
  22. april 2018 at 21:54

  Håber virkelig på at du køber den Stella Nova kjole, så jeg kan se på, og ikke selv behøver at skulle ind og prøve den 😄 den er simpelthen så fin!

  • Reply
   merimeri
   24. april 2018 at 5:52

   Hihi nu lægger du pres på 😉 Jeg synes i hvert fald den er mægtig fin, så må lige se hvad shoppebudgettet tillader i næste måned 😅

Kommenter