Rejser & rejseguides

WHAT TO DO IN MIAMI?

19. marts 2015

miami

Om præcis en måned sætter jeg mig til rette i en flyver med kurs med Fort Lauderdale og lige med undtagelse af selve flyveturen (som jeg takket være en massiv flyangst er hunderæd for), så glæder jeg mig helt enormt. Med kun en måned til afrejse er også den helt store planlægning trådt i kraft. Hvad skal vi lave, hvad skal vi se, hvor skal vi spise og ej at forglemme, hvor skal vi brænde vores ferielommepenge af henne? I plejer at være gode til at dele ferietips, så jeg håber, at I også kan komme mig til undsætning denne gang.

Hvad SKAL opleves mens man er i Florida?

Vi har knap 14 dage derovre. Starter i Fort Lauderdale, derefter nogle dage i Key West og så slutter vi af i Miami. Det eneste der pt er planlagt, er en tur til Everglades og ellers så er rejseplanen åben. Min materielle ønskeliste til turen er jeg selvfølgelig også i fuld gang med, og den skal jeg også nok dele med jer snarest.
Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Oh My Gown
  19. marts 2015 at 10:32

  Du kan lidt inspo her:
  http://ohmygown.dk/2014/09/roadtrip-i-usa-5/

  I Fort Lauderdale skal I spise på Bubba Gump og så huske at få jer en kæmpe drink på en af de mange barer.
  I Miami er parkering dyrt, så kør evt. lidt og rundt og led, for man kan godt finde nogle lidt billigere parkeringshuse. Og spis på den der diner fra indlægget, den er god.
  Overnat i Florida City (der er intet i den by) og kør så tidligt som muligt afsted om morgenen til Key West. Stranden ved Key West kan ikke anbefales, der er sygt mange sten, men stranden Sandspur Beach ca. midtvejs mod Key West er den smukkeste (det er den med broen fra indlægget).
  Og så skal I snorkle i John Pennekamp state park, det er så smukt. Vi gjorde det, at vi så kørte tilbage til Florida City og overnattede igen og så kørte derfra til John Pennekamp om morgenen. Ring og bestil snorkling i forvejen. Og motellet Quality Inn er klart at foretrække alle steder 🙂

 • Reply
  Oh My Gown
  19. marts 2015 at 10:33

  Og nårh ja, kør forbi restauranten Cracker Barrel, den ligger langt motorvejene ved siden af alle de andre McD, Burger King mv. Det er en ret grinern fastfood restaurant.
  Og kør forbi turistcentre langs motorveje og få motelkuponer, på den måde kan I spare en masse penge på moteller.

  God tur! 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. marts 2015 at 13:15

   Ej hvor er du god Emma. Tusind tak for tip og link. Det er straks skrevet i rejsebogen! Og hvor er det bare en god ide med snorkling. Det havde jeg slet ikke overvejet, men kunne virkelig godt tænke mig at prøve det!

 • Reply
  Ida
  19. marts 2015 at 17:22

  Hvor lækkert Line – hvis det ikke var fordi jeg befandt mig i Paris, så var jeg hoppet i din kuffert 🙂
  Jeg kan dog desværre ikke hjælpe med hverken oplevelser eller mad 🙁

Kommenter