På ønskelisten

ON MY FEBRUARY WISHLIST

2. februar 2015

 

Skærmbillede 2015-02-01 kl. 18.06.36

// 1 PLANT Pilea Peperomioides// 2 SNEAKERS Adidas Stan Smith // 3 BOOK Jojo Moyes // 4 MOM JEANS H&M //
// 5 SOCKS Dear Denier // 6 CAMERA Olympus Pen //

 

Ny måned, nye ønsker. I februar drømmer jeg om at tilføje en af de fine Pilea Peperomioides planter til stuen, navy Stan Smiths, fint og anmelderrost læsestof, som med garanti bliver tiltrængt som specialepause. Mom jeans i perfekt lys vask, de fineste glimmersokker, i god kvalitet apropos fredagens blogindlæg og et kompaktkamera. Men derudover er jeg ikke krævende 😉

Hvad drømmer I om for februar?

XX

New month, new wishes. In february i dream to add more green plants to our living room, navy Stan Smiths, chick-lit literature, mom jeans, pretty glitter socks and a new compact camera. Besides this, Im not really the demanding kinda type 😉

What do you hope for in february?

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  2. februar 2015 at 10:44

  Bukserne er virkelig fede 😀

  / Liselotte

  • Reply
   infashionwebelieve
   3. februar 2015 at 20:05

   Synes også de er ret seje, så overvejer lidt, om jeg ikke snart skal over og have dem prøvet på. Kh.

 • Reply
  Ida
  2. februar 2015 at 17:03

  Det lyder som nogle gode ting 🙂 Jeg ved ikke helt hvad jeg drømmer om. Nok måske mest at det snart bliver lidt varmere 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   3. februar 2015 at 20:06

   Dén er jeg helt med på. Vil med glæde bytte alle materialle ønsker, for noget forårsvejr snart! 😉

 • Reply
  Sofie
  2. februar 2015 at 18:46

  Jeg er i gang med at læse Mig før dig, og den er virkelig også god. Jeg måtte faktisk lægge bogen lidt fra mig, for den satte simpelthen så mange tanker igang hos mig, at jeg blev helt trist, haha, men den kan virkelig anbefales altså!

  • Reply
   Heidi
   3. februar 2015 at 19:38

   Jeg er også ved at læse bogen. Fantastisk historie! Meget gribende 🙂

   • Reply
    infashionwebelieve
    3. februar 2015 at 20:10

    Jaaa, hvor er det godt at høre. Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme igang med den. Kh.

  • Reply
   infashionwebelieve
   3. februar 2015 at 20:11

   Uha den lyder god og virkelig gribende. Glæder mig til at komme igang med den! Tusind tak for anbefalingen. Kh.

Kommenter