Hverdagsliv

RUG MY WORLD

26. oktober 2014
Som I nok kan fornemme så er der gået boliginspiration i den her på bloggen – lige så meget som jeg elsker tøj og mode, lige så meget holder jeg nemlig af indretning. Faktisk var jeg overbevist om, at jeg skulle være indretningsarkitekt da jeg var yngre, og jeg har slet ikke tal på, hvor mange timer jeg har brugt på at tegne og indrette huse. 
Oh well, indretningsarkitekt blev jeg ikke, men derfor elsker jeg stadig at travle pinterest og diverse webshops igennem for ny inspiration. Lige nu inspireres jeg af rå materialer, metaller, grønne planter – og tæpper! Tæppet fra Ellos har jeg haft et godt øje til længe, og da muligheden for at købe det med rabat bød sig, så var jeg hurtig til at slå til. Nu ligger det og pynter så fint herhjemme, og vores stue er blevet en tand mere hyggelig. 
I plejer at være lige så glade for gode tilbud som jeg, og derfor skal I ikke snydes for tippet om, at tæppet (adlink) kan købes med 40% rabat og fri fragt, hvis du er ny kunde.
XX

At the moment I’m really inspired when it comes to redecorating our apartment. At the latest a new rug has moved into our living room, making it a bit more cosy. I found the rug at Ellos and actually got it with a 40% discount and free shipping, as I were a new customer. You can do the same.
 • Reply
  Katrine Guldbæk
  26. oktober 2014 at 9:42

  Uh ha, pæne sager du har fundet. Har sådan lyst til at lave om i hele lejligheden, men pengene skal lige være til det, men så er det godt man altid kan pifte lejligheden op med små billige nips fra f.eks. søstrene grene, tiger og IKEA 🙂

 • Reply
  Emma
  26. oktober 2014 at 10:30

  Jeg kan ikke se rabatten på hjemmesiden? 🙂

 • Reply
  Ida
  26. oktober 2014 at 10:51

  Haha hvor skægt, jeg ville også være indretningsarkitekt, da jeg var yngre – det blev jeg dog heller ikke ;)Hvor er den fine bog Los Angeles bog fra?

 • Reply
  Sofies closet
  26. oktober 2014 at 13:21

  Den Tom Dixon stage er så lækker 😀

 • Reply
  Line
  26. oktober 2014 at 16:32

  Kunne ikke være mere enig 😉

 • Reply
  Line
  26. oktober 2014 at 16:33

  Efter du har lagt tæppet i kurven, så skal du oprette dig som ny kunde på det forsidelink der er på webshoppen – derefter kan rabatten fratrækkes 🙂

 • Reply
  Line
  26. oktober 2014 at 16:34

  Hos mig kommer det også meget i perioder – og der tyr jeg også til nips fra Søstrene Grene eller lignende, for ellers så rækker pengene ikke 😉

 • Reply
  Line
  26. oktober 2014 at 16:35

  Har fundet den her: http://shop.cottonon.com/shop/product/story-book-notes-city-guide/Men mon ikke den også kan findes andre steder, hvis du prøver dig frem på google? 🙂

 • Reply
  Louise
  1. november 2014 at 8:57

  Jeg drømmer også om det tæppe. Er spændt på at høre din vurdering af det. Ved du hvor længe de 40% gælder – er det et fast tilbud, de har?

Kommenter